Avis pour Axxes Cafe

604 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
604 avis
date score
Mathias
Avis du: 15/09/2021
Mathias recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Altijd een vriendelijke bediening, gezellige...

Altijd een vriendelijke bediening, gezellige sfeer en heerlijk eten.

Luc
Avis du: 13/09/2021
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel hartelijk ontvangst bij aankomst en super...

Heel hartelijk ontvangst bij aankomst en super lekker eten! Voor herhaling vatbaar!

Katia
Avis du: 12/09/2021
Katia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker eten en heel vriendelijke bediening...

Lekker eten en heel vriendelijke bediening

Dominique
Avis du: 12/09/2021
Dominique recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Niettegenstaande de drukte vinden de gastheer...

Niettegenstaande de drukte vinden de gastheer en -vrouw nog de tijd om een praatje te slaan met de klanten. Verder is er steeds een vriendelijk onthaal, een aangename sfeer en het eten en de drankjes zijn steeds met de nodige zorg bereid en afgewerkt. De bediening is vriendelijk.

Ronny
Avis du: 12/09/2021
Ronny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was gezellig, lekker, en bediening was...

Het was gezellig, lekker, en bediening was attent

Christina
Avis du: 12/09/2021
Christina recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer vriendelijke bediening! En zeer lekker...

Zeer vriendelijke bediening! En zeer lekker eten!

Evy
Avis du: 08/09/2021
Evy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We komen al jaren bij Axxes en het is steeds...

We komen al jaren bij Axxes en het is steeds lekker eten bij jullie. Ook enorm vriendelijk bediening. Bedankt voor jullie inzet elke keer opnieuw :)

Ian
Avis du: 05/09/2021
Ian recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heerlijk! Wij werden goed ontvangen. Het uitzic...

Heerlijk! Wij werden goed ontvangen. Het uitzicht was ook heel mooi. Vriendelijke mensen die er werken :) Het eten was echt super lekker. Een van de beste restaurants die ik bezocht hebt. Ik kom hier vaker naartoe in de toekomst.

Maxim
Avis du: 05/09/2021

De bediening was goed, het eten was...

De bediening was goed, het eten was

Frank
Avis du: 05/09/2021
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Warm onthaal door alle teamleden, fijne gesprek...

Warm onthaal door alle teamleden, fijne gesprekken met de gastheer, de gastvrouw en de personeelsleden. Lekker eten, lekkere dranken (mocktails, homemade iced teas, verse muntthee), mooie en lekkere dessert, aangename en ontspannen sfeer. Fijne bediening.

date score