Prima bediening. Heerlijk lekker eten. Uitgebre...
Prima bediening. Heerlijk lekker eten. Uitgebreide en mooi gevulde kaart. Prachtig zicht over de stad.
Een mooi interieur, lekker eten, een mooi uitzicht, en vooral: de ober die me herkende van de vorige keer (ik was een half jaar eerder met mijn dochter komen eten op het terras). Dat deed me heel welkom en thuis voelen.
Geweldige bediening, heerlijk oldskool, classic professional Italiaans!
Mooi uitzicht, heerlijk eten, goede sfeer, vriendelijk personeel. De suggesties waren ook perfect
Restaurant très cosy, les tables sont suffisamment distantes pour respecter l'intimité de chacun. Musique de fond pas envahissante + la vue sur la gare. Repas de très grande qualité Apéro un peu cher... Mais bon on ne vit qu'une fois !
Zeer aangenaam restaurant en mooi interieur Super vriendelijke bediening, ober weet na een paar maanden nog steeds welke wijn we drinken. En niet te vergeten , zeer lekker vers eten , ook grote aangename porties.