Avis pour Simone's Kitchen

109 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.3
109 avis
date score
Lieve
Avis du: 04/12/2022
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes

Het eten was lekker maar niet uitzonderlijk...

Het eten was lekker maar niet uitzonderlijk of verfijnd. Een mooie ruimte, vriendelijk bediend.

Luc
Avis du: 30/11/2022
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Al enkele jaren geniet ik steeds opnieuw van...

Al enkele jaren geniet ik steeds opnieuw van de gerechten die altijd fijn van smaak zijn, en steeds weer anders fijn.

Nanny
Avis du: 23/11/2022
Nanny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer lekker eten, alles bio. Aan te raden,...

Zeer lekker eten, alles bio. Aan te raden, ook leuk om een hotelkamer in hetzelfde pand te boeken. Wij komen terug!

Katrien
Avis du: 07/11/2022
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Gezellig, lekker eten...

Gezellig, lekker eten

Jan
Avis du: 01/11/2022
Jan recommande ce restaurant pour: Couples

Het was een smakelijke ontdekking....

Het was een smakelijke ontdekking.

René
Avis du: 25/10/2022
René recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

top ervaring!...

top ervaring!

Linda
Avis du: 09/10/2022
Linda recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heerlijk eten en een heel leuk menu. Georgisch...

Heerlijk eten en een heel leuk menu. Georgisch kan je bijna nergens eten in Antwerpen, maar gisteren wel bij Simone's kitchen. Ook fijn dat er Georgische wijnen waren.

Maxene
Avis du: 08/10/2022
Maxene recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker menu en vriendelijke bediening!...

Lekker menu en vriendelijke bediening!

sven
Avis du: 02/10/2022
sven recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker en vers eten. Heel warme ontvangst...

Zeer lekker en vers eten. Heel warme ontvangst en bediening. Mooie inrichting. Top ervaring. Gaan we zeker terug.

Annelies
Avis du: 01/10/2022
Annelies recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heerlijke vegetarische keuken met een smaakpale...

Heerlijke vegetarische keuken met een smaakpalet om u tegen te zeggen. We namen anderhalve portie van de hoofdschotel van het Georgisch menu en daar waren de auberginerolletjes mijn favoriet

date score