Avis pour Bistro Jacob

118 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
118 avis
date score
Cathy L.
Avis du: 01/04/2018
Cathy L. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zoals altijd een vriendelijke bediening en...

Zoals altijd een vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten!

Peter N.
Avis du: 25/03/2018
Peter N. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Erg lekker gegeten met een goede prijs kwalitei...

Erg lekker gegeten met een goede prijs kwaliteit verhouding

Sam
Avis du: 25/03/2018
Sam recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Restaurant nam deel aan actie flairbon. Heb...

Restaurant nam deel aan actie flairbon. Heb de indruk dat gasten die voordeelbons nuttigen een beetje de wensen worden

Marlies V.
Avis du: 25/03/2018
Marlies V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was formidabel en de service was super....

Eten was formidabel en de service was super. Heel vriendelijk personeel.

Marti V.
Avis du: 11/03/2018
Marti V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

We hebben heerlijk gegeten. Bediening was heel...

We hebben heerlijk gegeten. Bediening was heel vriendelijk.

placeholder
viviane
Avis du: 05/03/2018
viviane recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke service. Lekker eten....

Vlotte en vriendelijke service. Lekker eten. Prijs/kwaliteit = prima !

Tom
Avis du: 04/03/2018
Tom recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede prijs/kwaliteit verhouding in een aangena...

Goede prijs/kwaliteit verhouding in een aangenaam kader

Bianca L.
Avis du: 15/02/2018
Bianca L. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ik ben zeer tevreden omdat we heel goed ontvang...

Ik ben zeer tevreden omdat we heel goed ontvangen zijn. Het eten was echt subliem! Hier heb ik de beste scampi's gegeten bij mijn voorgerecht. Mijn partner had super lekkere pepersaus bij zijn steak. Echt super eten, in één woord: GENIETEN! de service was ook op en top, je ziet dat ze het doen met liefde. Komen regelmatig vragen of alles in orde is en of we graag meteen ons eten hebben of even wachten. Het was een top avond! Ons zie je zeker terug!

Germain
Avis du: 09/02/2018
Germain recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Voor de 2e maal dit restaurant bezocht en waren...

Voor de 2e maal dit restaurant bezocht en waren weer heel tevreden. Mijn vrouw had een steak met frietjes en ik stoofvlees. Steak was prima seignant gebakken en het stoofvlees en frietjes ook heel lekker. De bediening was net als bij ons eerste bezoek aan dit restaurant perfect en super vriendelijk. Een aanrader!

Lien
Avis du: 03/02/2018
Lien recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heel vriendelijk personeel, mooi kader, leuke...

Heel vriendelijk personeel, mooi kader, leuke presentatie van eten en cocktail, erg lekker gegeten. Enig minpuntje zijn een aantal schrijffouten in het menu. Dat schept weinig vertrouwen. Maar voor de rest niets aan te merken!

date score