Avis pour Bistro Jacob

82 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.5
82 avis
date score
Germain
Desair
Date du repas: 07/12/2017
Germain recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het was ons eerste bezoek aan dit restaurant...

Het was ons eerste bezoek aan dit restaurant en meteen een fijne en vooral lekkere ervaring. De bediening was top, heel vriendelijk en vooral het feit dat er spontaan gevraagd werd om zelf te melden hoeveel tijd er tussen voor- en hoofdgerecht mocht zijn. Het voorgerecht- duo van kaas en garnaalkroket- was lekker en met mooi slaatje. Onze hoofdgerechten- hertesteak en everzwijnsteak- waren prima, heel mals en met een waaier van bijpassende groentjes en peertje. Voor ons was dit een ontdekking en verademing tussen de vele ondermaatse om niet te zeggen slechte restaurants in de buurt van het centraal station! Wij komen zeer zeker terug!

Annick
Boeykens
Date du repas: 02/12/2017
Annick recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heel lekker gegeten. Super vriendelijke bedieni...

Heel lekker gegeten. Super vriendelijke bediening. Wij komen hier zeker terug om het menu uit te proberen.

Lynn D.
Devlieghere
Date du repas: 24/11/2017
Lynn D. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel toffe en vriendelijke bediening! Een huise...

Heel toffe en vriendelijke bediening! Een huiselijk gevoel. Enorm lekker eten! Dikke chapeau! We komen zeker terug!

placeholder
Silvana
Fertein
Date du repas: 18/11/2017
Silvana recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijk maaltijd, ruime keuze, vlotte en vrien...

Heerlijk maaltijd, ruime keuze, vlotte en vriendelijke bediening, netjes en aangenaam decor.

Stijn A.
Date du repas: 10/11/2017
Stijn A. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Een heel vriendelijke service gecombineerd...

Een heel vriendelijke service gecombineerd met lekker eten in een mooi kader. We hebben er alle 4 van genoten en komen zeker nog eens terug!

Jana S.
Date du repas: 31/10/2017

We hadden gereserveerd maar we stonden niet...

We hadden gereserveerd maar we stonden niet op de lijst. We hadden geluk dat er nog plaats was maar anders hadden we misschien niet kunnen blijven eten.

Romina
Pauwels
Date du repas: 28/10/2017
Romina recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker alleen zouden de porties iets grote...

Heel lekker alleen zouden de porties iets groter mogen zijn

luc
leuridan
Date du repas: 28/10/2017
luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

lekker eten voor een goede prijs in een hedenda...

lekker eten voor een goede prijs in een hedendaags mooi afgewerkt interieur

Nathalie V.
Vercammen
Date du repas: 27/10/2017
Nathalie V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig kader, ruime keuze, lekkere gerechten,...

Gezellig kader, ruime keuze, lekkere gerechten, en vlotte en supervriendelikle bediening.

Maarten
Rrnst
Date du repas: 19/10/2017
Maarten recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, altijd goede gerechten,...

Vriendelijke bediening, altijd goede gerechten, prima verhouding prijs-kwaliteit.

date score