Avis pour Bistro Jacob

149 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
149 avis
date score
Debbie S.
Avis du: 13/01/2019
Debbie S. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heerlijk gegeten , vriendelijk personeel...

Heerlijk gegeten , vriendelijk personeel

Frank
Avis du: 13/01/2019
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel goede bediening Goede prijs / kwaliteit...

Heel goede bediening Goede prijs / kwaliteit Enkel mocht het hoofdgerecht ietS warmer zijn

Elena B.
Avis du: 05/01/2019
Elena B. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was heel gezellig en wij werden zeer goed...

Het was heel gezellig en wij werden zeer goed bediend, het eten was ook zeer lekker, ik wil zeker nog eens langs komen.

Lesley
Avis du: 05/01/2019
Lesley recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer lekker gegeten, aperitief en hoofdschotel...

Zeer lekker gegeten, aperitief en hoofdschotel mooi gedetailleerd afgewerkt.

Katia
Avis du: 02/01/2019
Katia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer warme welkom gekregen van het personeel,...

Zeer warme welkom gekregen van het personeel, voldoende keuze voor zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Uitstekende kwaliteit van zowel het vlees als de vis. Goede prijs/kwaliteit!

Frederique v.
Avis du: 01/01/2019
Frederique v. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prima restaraunt. Ik had de mixed-vis en mijn...

Prima restaraunt. Ik had de mixed-vis en mijn vriend de entrecote. Goed gegeten, alleen Jammer dat ze geen goed vleesmes hadden en raar dat er geen mayo bij de friet zit en je de saus bij het vlees apart moest afrekenen.

Sven
Avis du: 30/12/2018
Sven recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer lekker eten. Aangenaam kader. Vriendelijke...

Zeer lekker eten. Aangenaam kader. Vriendelijke bediening. Wel wat dicht bij elkaar (andere bezoekers) Wel merkten we op dat 2 klanten gevraagd werden om zich te verplaatsen om plaats te ruimen voor andere klanten. hmmmm

Andrew T.
Avis du: 23/12/2018
Andrew T. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed tot zeer goed eten. Aangename en rustige...

Goed tot zeer goed eten. Aangename en rustige bediening. Bovendien niet overdreven duur.

Roel G.
Avis du: 23/12/2018
Roel G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijk gegeten met supervriendelijke bedienin...

Heerlijk gegeten met supervriendelijke bediening!

Annemarie V.
Avis du: 17/12/2018
Annemarie V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten, goede ambiance en vriendelijke...

Lekker eten, goede ambiance en vriendelijke bediening. De prijs van een fles plat water vonden wij wel nogal hoog.

date score