Avis pour Umi Sushi & Asian Cuisine

96 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.0
96 avis
date score
Wustenhoff
Avis du: 04/01/2020
Wustenhoff recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Eten was super lekker Moesten wel lang wachten...

Eten was super lekker Moesten wel lang wachten voordat er iemand aan onze tafel kwam

Hans
Avis du: 01/01/2020
Hans recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Altijd fantastisch sushi/sashimi! We komen...

Altijd fantastisch sushi/sashimi! We komen graag bij Umi als we in Antwerpen zijn

Van Gompel
Avis du: 30/12/2019
Van Gompel recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

I love this place. Delicious food and very...

I love this place. Delicious food and very friendly staff. Always a pleasure to come here.

tony
Avis du: 26/12/2019

great sushi, fresh. seating is very close to...

great sushi, fresh. seating is very close to other tables

Kaat
Avis du: 24/12/2019
Kaat recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy

We waren met vier personen. Twee personen van...

We waren met vier personen. Twee personen van de tafel kregen hun eten en de andere twee hebben meer dan een uur later pas het eten gekregen. Ook de warme gefrituurde sushi was niet meer warm hoe het moest zijn. In totaal hebben we anderhalf uur moeten wachten op het eten en kwam het totaal niet gelijk. Dit was niet echt gezellig

Bauke
Avis du: 22/12/2019
Bauke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

The waiter forgot to pass our order to the...

The waiter forgot to pass our order to the kitchen, which resulted in us waiting for an hour. We did get a free drink as compensation though.

Henning
Avis du: 06/12/2019
Henning recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Fresh food, Gold taste, friendly personell,...

Fresh food, Gold taste, friendly personell, generous pirtions, prices ok.

Eble
Avis du: 01/12/2019
Eble recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Goede bediening en lekker eten....

Goede bediening en lekker eten.

Thomas
Avis du: 16/11/2019
Thomas recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Er was veel bediening, maar ze stonden er preci...

Er was veel bediening, maar ze stonden er precies tegen hun zin. Het verliep zeer traag. Het afruimen van de hoofdgerechten bij ons en de tafels rondom ons verliep ook niet snel. We hebben dan maar zelf de rekening gevraagd. Spijtig! Hadden wel sin in dessert.

Jasmijn
Avis du: 13/10/2019
Jasmijn recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We ordered, waited for about an hour, only...

We ordered, waited for about an hour, only to find out they never put our order in the system. After that we waited for about 10 more minutes and they didn’t even give us a discount or anything. Bad service. We left after we ate our (small) order. Too bad, because the food was great.

date score