Heel vriendelijke bediening, gezellige setting...
Heel vriendelijke bediening, gezellige setting en vooral zeer kwalitatief en lekker!
Bediening veel te traag en te weinig opmerkzaam.
Heel lekkere gerechten en vriendelijke bediening in een gezellig interieur. Wij gaan er graag naartoe.
Mooi open restaurant, vriendelijk personeel en heel er goede keuken
We hadden een menu en dat was prima, prima prijs kwaliteit verhouding.
Ontzettend aardige, vriendelijke, attente en leuke bediening. Heerlijk eten, relaxte sfeer en mooie locatie.
heel erg eten en vriendelijke bediening
Werkelijk heerlijk gegeten. Elje hap een feestje. Mooi restaurant en supervriendelijk personeel. Bij volgend bezoek aan Antwerpen gaan we daar weer dineren.
We hadden eerst foute datum gereserveerd, maar werd aan de telefoon bedankt voor het bellen en de juiste datum afgesproken. We waren met 4 personen en we kregen een vriendelijk en zeer galant ontvangst. Zeer mooi ingedekte tafels. Hapje vooraf was subliem, eten een volledige voltreffer. Bediening echt top en wat een vriendelijkheid straalt die man uit. Hier krijg je echt waar voor uw geld en voor mij één van de toppers in Antwerpen. De ober mag een speciale vermelding krijgen voor zijn werk.