Avis pour Bar & Bistro Monroe

367 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.1
367 avis
date score
Steven
Avis du: 09/08/2022
Steven recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

It was our first but certainly not our last...

It was our first but certainly not our last visit! Excellent food, friendly and swift service with eye for detail while anticipating our needs.

Bjorn C.
Avis du: 08/08/2022
Bjorn C. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekker en heel vriendelijke bediening !...

Super lekker en heel vriendelijke bediening !

Koen
Avis du: 08/08/2022
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes

Lekker gegeten en vriendelijke bediening...

Lekker gegeten en vriendelijke bediening

Valentina
Avis du: 06/08/2022
Valentina recommande ce restaurant pour: Couples

Jammer genoeg wat misgelopen.. de tataki van...

Jammer genoeg wat misgelopen.. de tataki van tonijn die we namen als voorgerecht was helemaal doorbakken en bij het hoofdgerecht zat er een lang haar in het eten.. Rode wijn uit champagne glas drinken smaakt ook niet hetzelfde.

Maron
Avis du: 04/08/2022
Maron recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Heerlijk gegeten, verrassende gerechten, heerli...

Heerlijk gegeten, verrassende gerechten, heerlijke wijn én hele leuke informele maar professionele bediening! We hebben ontzettend genoten van onze avond.

J.W.
Avis du: 31/07/2022
J.W. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten...

Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten

Dries
Avis du: 29/07/2022
Dries recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

zeer verzorgd en smakelijk eten, super bedienin...

zeer verzorgd en smakelijk eten, super bediening, om zeker nog eens terug naar te gaan!

Maarten
Avis du: 27/07/2022
Maarten recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het pand en de look, uitzicht op terras, kwalit...

Het pand en de look, uitzicht op terras, kwaliteit van bediening en de sfeer die er hangt is heel fijn

Jan
Avis du: 27/07/2022
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Goede producten (de zeebaars, de fritjes) op...

Goede producten (de zeebaars, de fritjes) op een lekkere manier bereid met een creatieve toets en een professionele bediening. Ik kom net terug van een vakantie in Frankrijk, zogezegd een gastronomisch paradijs. Meestal echter een culinaire teleurstelling, zelfs in restaurants met Gault Millau en Michelin vermelding. Terwijl de goede gastronomie gewoon hier in Antwerpen zit, op een paar honderd meter van mijn deur

Tine
Avis du: 25/07/2022
Tine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Gestart met Golden Hour, oesters en champagne...

Gestart met Golden Hour, oesters en champagne voor 19€. Als hoofdgerecht had is super lekkere ravioli met pulpo, mosselen en venusschelpen, zeker een aanrader!

date score