Avis pour Charlie's

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Febe
Avis du: 22/02/2020
Febe recommande ce restaurant pour: Groupes

Ik had gereserveerd om te gaan lunchen. Echter...

Ik had gereserveerd om te gaan lunchen. Echter waren er 2 kleine plekjes vrijgehouden aan de drukke, lange gastentafel voor ons. Het personeel deed er niet moeilijk over om ons te verplaatsen hoewel alle tafeltjes volzet waren. Iedereen was er zeer vriendelijk. Na een drankje besteld te hebben konden we ons al verplaatsen naar een gezelliger tafeltje. Hier hebben we dan ook volop genoten van een lekker slaatje, koffie en lekker gebak!

Els
Avis du: 22/02/2020
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Snelle service, ontbijt: een streling voor...

Snelle service, ontbijt: een streling voor de tong en het oog! Heerlijk!

Lyanne
Avis du: 19/02/2020
Lyanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij hadden gereserveerd, maar toen wij aankwame...

Wij hadden gereserveerd, maar toen wij aankwamen was er geen tafel vrij. Daarnaast werd er hierover niet met ons gecommuniceerd en hebben ze ons +-10 minuten laten wachten in een hoekje. Uiteindelijk hadden ze ons dan ergens tussen gezet, maar wij zaten zo dicht op elkaar dat het niet aangenaam was. Drie bordjes van de vier waren verzorgd, één bord had mee op het bord sla met tomaten en een dressing, echter stond dit bord er waarschijnlijk al uren, ze zetten deze klaar in de keuken, niet in de koelkast.

Douglas
Avis du: 17/02/2020
Douglas recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer lekker ontbijt en goede bediening...

Zeer lekker ontbijt en goede bediening

Mark
Avis du: 17/02/2020
Mark recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Charlie's met Bongo Bon? Geen aanrader! Met...

Charlie's met Bongo Bon? Geen aanrader! Met Bongo bon word je behandeld als een low-cost klant. Je krijgt de slechtste tafeltjes achteraan, wanneer er en schaaltje of glas leeg is, dan ruimen ze dat direct af waardoor je om de 2 minuten een dienster aan je tafel hebt. Geen rust en alles ingesteld om je zo snel mogelijk terug buiten te krijgen. Op 45 minuten stonden we terug buiten. Fruitsap te lang op voorhand geperst geeft een bittere smaak.

Tin
Avis du: 16/02/2020
Tin recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij vonden het zeer lekker en gevarieerd. Heel...

Wij vonden het zeer lekker en gevarieerd. Heel gezellige plek met supervriendelijk personeel om te vertoeven. En omwille van 2 jarigen een extra attentie! Wij komen zeker terug!

Julie
Avis du: 16/02/2020
Julie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was lekker!...

Het was lekker!

Mariska
Avis du: 10/02/2020
Mariska recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer lekker en uitgebreid assortiment. Veel...

Zeer lekker en uitgebreid assortiment. Veel verse producten. Vriendelijke bediening. Mooie locatie. We zaten wel wat dicht op elkaar in het midden van de lange tafel en als je echt een gesprek met elkaar wil voeren is het wat jammer dat er zo veel volk in zo'n kleine ruimte zit.

Cindy
Avis du: 10/02/2020
Cindy recommande ce restaurant pour: Couples

Heerlijk gegeten, nette service, leuke sfeer....

Heerlijk gegeten, nette service, leuke sfeer. De prijs-kwaliteitverhouding vonden we niet echt oké.

Lucia
Avis du: 09/02/2020
Lucia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Leuke plek, lekker eten...

Leuke plek, lekker eten

date score