Tolles Essen und super freundliches Personal....
Tolles Essen und super freundliches Personal. Unser Tip für Antwerpen ;-))
Tolles Essen und super freundliches Personal. Unser Tip für Antwerpen ;-))
Very good food& ambiance. Friendly staff, easy to reach. Price /quality is also very good. You should try this restaurant
Gereserveerd voor een tafeltje, 0,0 bediening gehad voor drinken noch eten, dat na 25 minuten dus mij zien ze er nooit meer
Not enough workers, waiting was too long, they ran out if milk in a breakfast restaurant!!!!!
Zeer lekker eten. Wel spijtig dat ik bij de reservatie aangaf dat mijn dochter 18 werd en we speciaal vanuit kortrijk kwamen er geen gevolg aan gegeven werd. Maar anders super! Zeer lekker.
Voorgerecht, hoofdgerecht gegeten & koffie gedronken in 45min tijd. Alles kwam direct na elkaar, bestek lag nog maar neer en borden werden weggenomen. Nog nooit meegemaakt! Ook onvriendelijk personeel
Good food, nice atmosphere, friendly staff and kind prices.
fantastische aankleding. Goede vriendelijke en efficiënte service. Een goede vibe. Fantastisch lekker eten. En makkelijk te boeken via internet. Klasse!