Avis pour Kloonies

326 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
326 avis
date score
Layla
Avis du: 01/04/2019

Beste, We zijn over het algemeen wel tevreden...

Beste, We zijn over het algemeen wel tevreden enkel had ij custzren

Patrycja
Avis du: 05/11/2018
Patrycja recommande ce restaurant pour: Groupes

we hebben meer dan 40 minuten op ons eten zitte...

we hebben meer dan 40 minuten op ons eten zitten wachten, na 40 minuten nog niet aan begonnen en we moesten allemaal terug gaan werken dus moeten vertrekken op een leeg maag..

Els
Avis du: 10/07/2018
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

long waiting times, only breakfast card availab...

long waiting times, only breakfast card available on Sunday (so not the lunch card) and we were there at noon, cheese cake not so tasty

Pamela
Avis du: 04/02/2019
Pamela recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

For me, it was ok - nothing super fancy or...

For me, it was ok - nothing super fancy or special. Selection of food ok, bit basic...The waitress was determined to clear our plates despite the fact we were clearly not finished, pretty annoying. Personally I wouldn't go back, I think there are definitely better places (food selection) for Sunday brunch in Antwerp.

Shari
Avis du: 16/04/2018
Shari recommande ce restaurant pour: Groupes

Op alles alles alles lang moeten wachten...

Op alles alles alles lang moeten wachten

Katrijn J.
Avis du: 06/11/2018
Katrijn J. recommande ce restaurant pour: Groupes

Menu van het klein ontbijt was plots veranderd....

Menu van het klein ontbijt was plots veranderd. Vers fruitsapje was er niet meer bij, maar stond wel nog op de kaart en toch maar €1 minder. Ook als we het ontbijtje kregen, waren er verschillende dingen fout. Croissant ipv chocoladebroodje, chocoladebroodje ipv pistolet, ... Jammer dat soep of iets anders ook niet mogelijk is op zondag!

Patrick
Avis du: 17/08/2018
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Koffie bij luxe ontbijt werd eerst geserveerd,...

Koffie bij luxe ontbijt werd eerst geserveerd, dan (lang) wachten op ontbijt, koffie is dan koud als je uiteindelijk na de cava en appelsiensap er van drinkt. Is goedkope truuk om meer koffie te verkopen.... Eerste tas koffie (Americano) voor 3/4 gevuld. Tweede tas amper de helft. Weinig aandacht van personeel naar bediening. Duurt allemaal lang. Om positief te eindigen: het ontbijt op zich was heel goed en ruim voldoende. Nu nog wat aan de bediening werken en de koffieautomaat...

Risa
Avis du: 16/08/2018
Risa recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Te hoge prijs voor wat het was (luxe ontbijt)...

Te hoge prijs voor wat het was (luxe ontbijt) en te weinig vers (vers fruit veel te weinig en geen verse pistolets van de bakker en kaas van de supermarkt ) . Bediening was wel heel vriendelijk en goed.

Petra
Avis du: 27/01/2017
Petra recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Leuke kaart Gezellige look Vriendelijke bedie...

Leuke kaart Gezellige look Vriendelijke bediening Ik keer tevreden terug

Dominique
Avis du: 13/05/2019
Dominique recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

produits ultra frais, variés, cava excellent,...

produits ultra frais, variés, cava excellent, jus d'orange frais saumon fumé qualité extra...malgré la quantité extravagante, on a fini par tout manger

date score