Avis pour Kommilfoo

318 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
318 avis
date score
jurre
Avis du: 15/02/2020
jurre recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zoals steeds zijn wij hier zeer tevreden, lekke...

Zoals steeds zijn wij hier zeer tevreden, lekker eten en fijne bediening!

Valery
Avis du: 15/02/2020
Valery recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Goede ontvangst, lekker gegeten en perfecte...

Goede ontvangst, lekker gegeten en perfecte wijnkeuze.

Grisjo
Avis du: 14/02/2020
Grisjo recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Geweldig eten, vriendelijk personeel en ongeloo...

Geweldig eten, vriendelijk personeel en ongelooflijk creatieve chef kok.

Evy
Avis du: 14/02/2020
Evy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super lekker eten, helemaal aangepast aan de...

Super lekker eten, helemaal aangepast aan de wensen van de gasten !! Top !!! :-)

Tom
Avis du: 14/02/2020
Tom recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Perfecte lunch (lekker eten aan betaalbare...

Perfecte lunch (lekker eten aan betaalbare prijs) in een rustig kader waar wij over business kunnen praten... We komen terug.

Jacques
Avis du: 14/02/2020
Jacques recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

De Duif (16 uur gegaard) was delicieus....

De Duif (16 uur gegaard) was delicieus.

linda
Avis du: 12/02/2020
linda recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij hebben een lunch genomen ( 3 gangen aan...

Wij hebben een lunch genomen ( 3 gangen aan 48 euro) . PRIJS /KWALITEIT was correct alsook de bediening. Restaurant oogt modern en stijlvol;

Pierre
Avis du: 09/02/2020
Pierre recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Ontvangst , bedienîng, het menu , de wijnen,...

Ontvangst , bedienîng, het menu , de wijnen, De vriendelikheid van de dame van het huis en... van de chef ! Proficiat !

Adeline
Avis du: 08/02/2020
Adeline recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker en mooi gebalanceerd menu, smaakvolle...

Lekker en mooi gebalanceerd menu, smaakvolle wijnen en aperitief, heel vriendelijk personeel, mooi kader, zeker meer dan waard om terug te keren

Annemie
Avis du: 07/02/2020
Annemie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Fijne gerechten, verzorgde service, aangenaam...

Fijne gerechten, verzorgde service, aangenaam kader.

date score