prijs/kwaliteit prima. Toffe bediening ook...
prijs/kwaliteit prima. Toffe bediening ook door de chef . Fantastische omkadering
Wij hebben genoten van een totaalbeleving ! Warm en vriendelijk onthaal en bediening en dat in een indrukwekkende locatie met veel pracht en praal. Nog nooit eerder een flesje Champagne gekraakt in een geweldige gezellige onderkeldering. Culinaire verwennerij tijdens het 3-gangenmenu. Het was top ! Voor ons eerste bezoek zijn wij laaiend enthousiast. Een mooie herinnering aan de start van mijn pensioen. Familie Mortelmans
Fantastisch kader, hele lekker maaltijd en een geweldige service.
Persoonlijk contact door de chef geeft een apart "je bent welcome" en feel at home gevoel met dat tikkeltje grandeur, heerlijk! Het "waar heben jullie zin in" en het verrassingseffect is steeds leuk om te ervare. Frank - Suzanne van de wiel
We zijn fantastisch goed onthaald in een prachtig oud maar gezellig en zeer net kader. De keuze van het eten lieten we over aan de chef, die na een kort gesprekje precies wist wat wij wilden. Het eten was dan ook een voltreffer, kwaliteit, kwantiteit (serieuze porties), smaak, verhouding vlees of vis met voldoende groenten, presentatie, bediening,... alles TOP. verhouding prijs/kwaliteit: OK Een echte aanrader om een namiddag of avond door te brengen met partner, familie of vrienden. klein minpuntje was de prijs van de wijn. voor een fles die normaal maar 8.95 euro kost was 55 euro toch een beetje veel.
Een aanrader, de kok die nog met zoveel passie , liefde en kennis het eten klaar maakt .Zelfs aan de tafel nog wat meer kwam toelichten over de bereide 4 gangen menu.TOP ! Onze namiddag was met warmte opgevult en we keerden tevreden naar huis.
Heel lekker, afwisselend, een zeer fijne bediening en leuk aperitiefje
Verzorgde en lekkere gerechten. Goede bediening.
We werden vriendelijk en met zorg behandeld. Alles was prima. Alleen vraag ik me af welke promo er zogenaamd werd toegepast, aangezien wij gewoon de volle pot schenen te betalen. Verder geen klachten.