Fijne gerechten, mooi gepresenteerd. Miste...
Fijne gerechten, mooi gepresenteerd. Miste enkel verfijning bij de versnaperingen bij de koffie. Heel vriendelijke bediening. We komen zeker nog terug.
Zeer aangename ervaring. Oogstrelende gerechtjes met sublieme smaakcombinaties. Attentvolle service. Cloche tilt Hofstade naar een hoger cullinair niveau.
Zeer fijne lekkere lunch ! Mooie presentatie- vriendelijke bediening- alles top! We komen zeker terug!
prachtig verzorgde borden met gerechten perfect op smaak vriendelijke bediening en goede aangepaste wijnen zeer verzorgd kader, verlichting boven tafel top veel toekomst
Een ware culinaire belevenis. Het eten is niet alleen perfect maar ook een streling voor het oog.Een waar schilderij van prachtig is ons op het bord gebracht voor het ganse menu en dit met smaakvolle wijnen.proficiat doe zo voort
Originele, mooie en vooral lekkere bereidingen.
Fantastisch: topgerechten in een geweldige presentatie. Vlotte en vriendelijke bediening.
Super lekker. Prachtige borden. Super vriendelijk
Het was een volmaakte avond! Eten en bediening waren top!!