Avis pour Maison D

748 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.3
748 avis
date score
Nora
Avis du: 07/03/2020
Nora recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Vlotte en vriendelijke bediening, heerlijk...

Vlotte en vriendelijke bediening, heerlijk eten, prachtige inrichting

Tatjana
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 07/03/2020
Tatjana recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Enorm vriendelijke bediening en elk gerecht...

Enorm vriendelijke bediening en elk gerecht was van begin tot het einde een culinair genot.

Caroline
Avis du: 07/03/2020
Caroline recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles top! Ontvangst, bediening, keuken.. ga...

Alles top! Ontvangst, bediening, keuken.. ga zeker terug

Thomas
Avis du: 06/03/2020
Thomas recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst. Heel mooi interieur,...

Vriendelijke ontvangst. Heel mooi interieur, heel gezellig voor te zitten. De lunch was qua prijs kwaliteit zeker in orde. De aangepaste wijnen pasten er goed bij. Ik raad dit restaurant zeker aan!

Patrik
Avis du: 06/03/2020
Patrik recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Fijne, verzorgde service Heerlijke, verfijnde...

Fijne, verzorgde service Heerlijke, verfijnde keuken Kwaliteit/prijs perfect. Originele keuze qua wijnen, lekker bovendien!

Jérémie
Avis du: 06/03/2020
Jérémie recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

très bien, service, accueil et nourriture Conti...

très bien, service, accueil et nourriture Continuez dans ce sens....

johan
Avis du: 05/03/2020
johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

prachtige en lekkere gerechten, super keuken,...

prachtige en lekkere gerechten, super keuken, passende wijnen

Stephanie
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 05/03/2020
Stephanie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

De gastvrouw is super, je voelt je direct welge...

De gastvrouw is super, je voelt je direct welgekomen en het eten is om je vingers af te likken.

Marieline
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 05/03/2020
Marieline recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Superlekker eten! Verwend geweest van het begin...

Superlekker eten! Verwend geweest van het begin tot het einde ;) wij komen zeker terug!

Wouter
Avis du: 04/03/2020
Wouter recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Mooi kader, tof team en lekker gegeten! Top!...

Mooi kader, tof team en lekker gegeten! Top!

date score