Heel lekker gegeten : voorgerecht, hoofdgerecht...
Heel lekker gegeten : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Heel vriendelijke bediening! Voor herhaling vatbaar!
Zeer vriendelijk onthaal en zeer vriendelijk personeel. Zeer hulpvaardig. De menu op de QR code vinden we top.
Lekker gegeten in een mooi kader
Alles was prima, heel gezellig, lekker eten en drinken, vriendelijk personeel.
In het hotel alles naar wens verlopen. personeel heel vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker nog eens terug. In het restaurant was er genoeg keuze en heel lekker eten. TOP.
Het was een zeer aangenaam bezoek! Een vriendelijke dame ontving ons en gaf ons de nodige uitleg. Een zeer verzorgd en meer dan volledig buffet. Wij komen zeker terug!
de bedeiening is heel aangenaam, en kwaliteit van het eten is goed. We hebben een aangename avond gehad
Lekker gegeten,aangenaam en mooie zaak om te zitten, en vooral zeer vriendelijk personeel ! top doe zo verder, zeker voor herhaling vatbaar.
Hartelijk onthaal en zeer vriendelijk personeel.