Restaurant geeft nette indruk, verzorgd en...
Restaurant geeft nette indruk, verzorgd en mooi gedekte tafels, aangename setting. Vriendelijke bediening en niet te lang moeten wachten alvorens we onze schotel kregen. Lekker gegeten!
Heel lekker gegeten, de mosselen waren superlekker klaargemaakt en het personeel was weer top, zoals altijd
Mooi kader, en terras met zicht op het kasteel Cleydael, vriendelijke en attente bediening, lekkere lunch menu van 32 € en met een aangepast glaasje huiswijn, wat kan senior zich meer wensen, hier in onze regio
Lekker eten en een fantastische service.
Ontvangst OK . Zeer lekker gegeten. Niet te duur.. Vriendelijke Mw An
Een goede prijs / kwaliteit verhouding. Uniek kader. Een heel goede bediening en timing.Viering van 80ste verjaardag met familie
Geweldige locatie, supervriendelijke bediening en heerlijk eten.....een verborgen parel in de omgeving! We komen zeker terug!
Perfecte bediening en prima kwaliteit