kwaliteit en originaliteit van de gerechten...
kwaliteit en originaliteit van de gerechten
kwaliteit en originaliteit van de gerechten
Heel vriendelijke ontvangst en bediening door alle medewerkers en uitbaters. Gastronomische hoogstandjes werden geserveerd, telkens met de vakkundige toelichting per gerecht. Verrassend wat het team kan creëren/bedenken/bereiden met diverse producten uit tuin/akker/bos/. . . Wij hebben opnieuw genoten van ons diner en komen zeker nog terug. Een echte aanrader.
Zeer lekker eten. Heel verrassend zowel de verschillende gerechten als de niet alcoholische dranken.
We hebben het mondeling al gecommuniceerd , een belevenis!
Het is veel meer dan uit eten gaan, het is genieten op alle vlakken. De smaak van groenten, vis en kruiden zijn zoveel lekkerder dan ik ooit heb geproefd.
Zalige gerechten en nooit met een overladen gevoel naar huis... Bovendien aangepaste non-alcoholische kaart: super!
Fijne bediening, gerechten van de bovenste plank, aandacht voor onze gasten, een top wine pairing
Top restaurant, erg verfijnde maaltijd, mooie setting. De sfeer is aangenaam en ongedwongen.
Zoals altijd verrassend en zeer lekker. Fijne en complexe smaken en supervriendelijk bediening