We worden altijd vriendelijk ontvangen. De...
We worden altijd vriendelijk ontvangen. De wok scampies waren zeer lekker. Ik hoop dat we volgende keer op het terras kunnen zitten.
Wij hebben lekker gegeten, vriendelijke service
We hadden gereserveerd om 13 uur. Het was wat uitgelopen en we kregen een drankje om het wachten te compenseren. Zeer vriendelijk bediening ,vooral de man met de baard. De slibttongetjes waren zeer lekker.
Ode bediening en accommodatie was prima maar als je een gerecht kiest uit de suggestie aan 29 € en je dan 2 beschamend kleine slibtongetjes krijgt die veel te hard gebakken zijn en de bestelde puree niet komt voel je je bedrogen. De overige gasten waren tevreden over de standaard gerechten.
Het is een aangenaam kader ,vriendelijke bediening. We hebben deze keer lang moeten wachten,maar het was zeer druk.Het was lekker.
Vriendelijke bedieningen de gerechten zijn mooi gepresenteerd.het is ook een aangenaam kader om’er te vertoeven.
Vriendelijke en vlugge bediening. De gerechten waren lekker en mooi gepresenteerd.Er was een toffe kerstversiering.
Lekker gegeten (weliswaar veel te grote portie) en super vriendelijke bediening!
Reservatie zeer vlot verlopen zeer goede ontvangst en super lekker gegeten.