Avis pour Gasthof De Beiaard

113 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
113 avis
date score
Yvonne
Avis du: 09/12/2019
Yvonne recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De reservering verliep erg soepel en heel fijn...

De reservering verliep erg soepel en heel fijn dat er nog gereserveerd kán worden, de bediening was super vriendelijk en we hoefden echt niet lang te wachten op drankjes en eten, het was top

Jos
Avis du: 12/11/2019
Jos recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij zijn tevreden (1) omdat wij vooraf konden...

Wij zijn tevreden (1) omdat wij vooraf konden reserveren. Maar daarbij hebben wij wel de opmerking dat wat op de website stond (zoals witloof met hesp in kaassaus …) in feite moeilijk te verkrijgen was voor groepen; en geen melding van de mogelijkheid van videe, stoofvlees . . . Dus niet gemakkelijk om vooraf aan onze groepsleden te melden wat goed zou passen - voor de mogelijkheden van ons tractatiebudget. (2) Hetgeen geboden werd op tafel was prima in orde, en ook de service. Wij zijn tevreden dat wij naar jullie gekomen zijn. Met vriendelijke groeten, Jos Van Loon (pastoor Olen)

Stefanie
Avis du: 11/11/2019
Stefanie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk Lekker eten Komen al paar jaar...

Vriendelijk Lekker eten Komen al paar jaar terug telkens we naar het mtb sunparcs weekend komen in mol Super lekker stoofvlees Mvg Stefanie Tot volgend jaar

Elisabeth
Avis du: 03/11/2019
Elisabeth recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles is prima verlopen: zeer vriendelijke...

Alles is prima verlopen: zeer vriendelijke bediening, lekker eten en mooi kader. Een aanrader.

Alina
Avis du: 29/10/2019
Alina recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

heel lekker eten...

heel lekker eten

Alina
Avis du: 10/10/2019
Alina recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Alles was perfect. Het eten was heel lekker....

Alles was perfect. Het eten was heel lekker.

Maarten
Avis du: 06/10/2019
Maarten recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Smakelijk ontbijt met voldoende keuze en een...

Smakelijk ontbijt met voldoende keuze en een vriendelijke bediening. Lekkere koffie en thee. Mooie ambiance. Een glas verse jus d’orange erbij hebben we gemist, maar verder alles oké.

Carla
Avis du: 03/10/2019
Carla recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Erg vriendelijk personeel. Eerlijke prijs voor...

Erg vriendelijk personeel. Eerlijke prijs voor ontbijt.

Marc
Avis du: 01/10/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Alles verliep vlot en de bediening was zeer...

Alles verliep vlot en de bediening was zeer vriendelijk. De aanpassing van het aantal verliep ook zeer vlot. Er was ook voldoende aan eten

Jan
Avis du: 01/10/2019
Jan recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Echt perfect! Alles stond op scherp om ons...

Echt perfect! Alles stond op scherp om ons snel te bedienen. Dienstbaar, vriendelijk en warm en in een onvervangbare ambiance. Dank! Mijn gasten uit Hong Kong hebben genoten!

date score