Avis pour Gasthof De Beiaard

36 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
36 avis
date score
Jean
Avis du: 12/11/2018
Jean recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke bediening. Het Postels...

Vlotte en vriendelijke bediening. Het Postels ontbijt heeft ons lekker gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.

Nathalie V.
Avis du: 12/11/2018
Nathalie V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

super leuk! En bedankt voor de leuke verjaardag...

super leuk! En bedankt voor de leuke verjaardagsattentie!!

Jan
Avis du: 03/11/2018
Jan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles gereserveerd en een vlotte bediening...

Alles gereserveerd en een vlotte bediening

Johan R.
Avis du: 29/10/2018
Johan R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prijs - kwaliteitsverhouding was goed. Gezellig...

Prijs - kwaliteitsverhouding was goed. Gezellig.

Avis du: 23/10/2018
recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt....

Vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt.

Francien v.
Avis du: 07/10/2018
Francien v. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was heerlijk en de bediening heel...

Het eten was heerlijk en de bediening heel vriendelijk.

Miranda v.
Avis du: 03/10/2018
Miranda v. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

alles stond netjes gedekt klaar. er was genoeg...

alles stond netjes gedekt klaar. er was genoeg koffie en gebak ondanks dat er 's morgens nog gebeld was dat er meer mensen mee zouden komen

Judson L.
Avis du: 12/09/2018
Judson L. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

I speak a little Dutch. Well — I speak a littl...

I speak a little Dutch. Well — I speak a little Flemish to be more accurate. I found the waitress to be very accomodating to my mix of English and Nederlands. Actually that is important for me. The waitress was great. I like the atmosphere very much. We ate in the outdoor area in front of the restaurant. I have eaten inside in the past when the weather is cold. I always enjoy my time at your restaurant. The food is Flemish, delicious and the atmosphere is lovely. Please put Hammetjes op Grotmoeders Wijze back on the menu for winter. Yesterday I had mussels in garlic cream sauce. Wonderful.

H H.
Avis du: 29/08/2018
H H. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Altijd vriendelijke bediening en goede kwalitei...

Altijd vriendelijke bediening en goede kwaliteit van de producten. Goede filter koffie. Lekker Postel biertje.

Mia L.
Avis du: 06/06/2018
Mia L. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

vlotte bediening, vriendelijk onthaal...

vlotte bediening, vriendelijk onthaal

date score