Avis

RonaldVan Limbergen
Avis du  24/01/2022 09:47
Ronald recommande ce restaurant pour:

Kok gezocht

Ik ging er met een Social Deal naartoe en moest enkele minuten voor de deur staan, voor ze me opmerkten. Ook mocht je niet bij eender welke dienster bestellen. De ene ruimde af, bij de andere kon je drank bestellen en bij de andere eten ! Verder kreeg ik Westmalse kaaskroketten met een veel te harde korst, een vol-au-vent die lauw was en een Dame Blanche, waarvan de saus niet warm was. Als een kok deze drie basics niet serieus kan klaarmaken, waar heeft hij dan zijn diploma gehaald ? Nooit meer !

placeholder
Ronald Van Limbergen