Avis
Restaurant In Den Doorn
Gezellig drukke brasserie met de klassiekers die perfect bereid zijn. ...
Gezellig drukke brasserie met de klassiekers die perfect bereid zijn. Grote porties ... zéér vriendelijke bediening, we keren zeker terug !!!
Gezellig drukke brasserie met de klassiekers die perfect bereid zijn. ...
Gezellig drukke brasserie met de klassiekers die perfect bereid zijn. Grote porties ... zéér vriendelijke bediening, we keren zeker terug !!!
Restaurant 't Sleutelgat
Zéér vriendelijke ontvangst en bediening !!! De gastvrouw herkende ons...
Zéér vriendelijke ontvangst en bediening !!! De gastvrouw herkende ons meteen, niettegenstaande het al een poos geleden was dat we er waren. Formidabel lekkere keuken (met verschillende originele hapjes van de chef). Goeie verhouding prijs/kwaliteit. We gaan zeker gterug !!!
Zéér vriendelijke ontvangst en bediening !!! De gastvrouw herkende ons...
Zéér vriendelijke ontvangst en bediening !!! De gastvrouw herkende ons meteen, niettegenstaande het al een poos geleden was dat we er waren. Formidabel lekkere keuken (met verschillende originele hapjes van de chef). Goeie verhouding prijs/kwaliteit. We gaan zeker gterug !!!
Restaurant De Vierschaar
Lekker gerecht gegeten, vriendelijke bediening en correcte prijzen....
Lekker gerecht gegeten, vriendelijke bediening en correcte prijzen.
Lekker gerecht gegeten, vriendelijke bediening en correcte prijzen....
Lekker gerecht gegeten, vriendelijke bediening en correcte prijzen.
Restaurant Au Bain Marie
Een correct menu met toch een schoonheidsfoutje...
We waren er op een zaterdagavond en de zaak zat propvol. Na een aperitief langs de Leie (schitterende locatie !!!) mochten we aan tafel. Bediening was vriendelijk (vooral daar de ober) de gerechten O.K. maar, wat me enorm ontgoochelde is dat de fles die we bestelden geopend aan tafel werd gebracht. Toen ik aan de bazin hierover uitleg vroeg gaf ze me een uitleg over drie sommeliers (kurkentrekkers ) die achter de bar lagen en dat het zo veel sneller ging enz... enz... Maar ik vind dit niet correct. Een bestelde fles wordt geopend in het bijzijn van de klant. Moeten we hier enige achterdocht verwachten ???
Een correct menu met toch een schoonheidsfoutje...
We waren er op een zaterdagavond en de zaak zat propvol. Na een aperitief langs de Leie (schitterende locatie !!!) mochten we aan tafel. Bediening was vriendelijk (vooral daar de ober) de gerechten O.K. maar, wat me enorm ontgoochelde is dat de fles die we bestelden geopend aan tafel werd gebracht. Toen ik aan de bazin hierover uitleg vroeg gaf ze me een uitleg over drie sommeliers (kurkentrekkers ) die achter de bar lagen en dat het zo veel sneller ging enz... enz... Maar ik vind dit niet correct. Een bestelde fles wordt geopend in het bijzijn van de klant. Moeten we hier enige achterdocht verwachten ???
Restaurant Herbert Robbrecht
Een aangename culoinaire ervaring
We waren gans alleen in het restaurant, we kregen dus alle aandacht. De kwaliteit van de gerechten is gewoon zeer goed, misschien ietsje te traditioneel, maar wel ruime porties (geen proevertjes maar flinke porties, bv. de Oosterscheldkreeft : was een kreeft van 600 gr.) Het decor zou eens mogen worden opgefrist maar de bediening was attentvol. Ook de rekening viel mee. Verdient een tweede bezoek !
Een aangename culoinaire ervaring
We waren gans alleen in het restaurant, we kregen dus alle aandacht. De kwaliteit van de gerechten is gewoon zeer goed, misschien ietsje te traditioneel, maar wel ruime porties (geen proevertjes maar flinke porties, bv. de Oosterscheldkreeft : was een kreeft van 600 gr.) Het decor zou eens mogen worden opgefrist maar de bediening was attentvol. Ook de rekening viel mee. Verdient een tweede bezoek !
Restaurant Benoit En Bernard Dewitte
Wel prachtige kleurtjes en borden, maar weinig conssistentie.
Ons etentje bij B. & B. De Witte verliep vlot, wat ik echter vind is dat er tegenwoordig té veel aandacht wordt besteed aan versiering, nopjes, blaadjes, kleurtjes, enz... maar dat er in feite zeer weinig op je bord ligt. Het voorgerecht was 2 kleine lepeltjes geitenkaas met wat, overigens zeer mooi gedresseerde kruiden en groenten (meestal bietsoorten), maar dat is op zich weinig. Hoofdgerecht : KLEIN stukje gepaneerde heek met zeer klein toefje kruidensla en terug een paar lepeltjes saus en dat was het. Ik moet toegeven dat ik toen ik buiten kwam eigenlijk nog eens zou kunnen eten hebben. Ik weet dat dit de huidige trend is in de keuken : schilderijtjes van borden met allerhande sausjes
Wel prachtige kleurtjes en borden, maar weinig conssistentie.
Ons etentje bij B. & B. De Witte verliep vlot, wat ik echter vind is dat er tegenwoordig té veel aandacht wordt besteed aan versiering, nopjes, blaadjes, kleurtjes, enz... maar dat er in feite zeer weinig op je bord ligt. Het voorgerecht was 2 kleine lepeltjes geitenkaas met wat, overigens zeer mooi gedresseerde kruiden en groenten (meestal bietsoorten), maar dat is op zich weinig. Hoofdgerecht : KLEIN stukje gepaneerde heek met zeer klein toefje kruidensla en terug een paar lepeltjes saus en dat was het. Ik moet toegeven dat ik toen ik buiten kwam eigenlijk nog eens zou kunnen eten hebben. Ik weet dat dit de huidige trend is in de keuken : schilderijtjes van borden met allerhande sausjes
Restaurant La Tourbiere
Zware ontgoocheling
Onlangs waren wij in "La Tourbière", een restaurant waar de chef ons een "gastronomisch 5 gangen menu" voorstelde (weliswaar van Groupon, maar toch ...) Het eerste gerecht bestond uit één hapje, lekker maar moeilijk te beschouwen als een "gang", maar dan begon het : als eerste écht gerecht een "salade van gerookte zalm", lees : enkele snippers zalm, het bruine gedeelte er nog aan en ook het witte buikvlies, samen met enkele blaadjes sla en een likje vinaigrette. Het tweede gerecht was een bol soep, die alleen maar naar curry smaakte, vervolgens kwam een parelhoenfilet met één stronkje wiltoof en een hoop gratin Dauphinois die alleen maar naar look smaakte en het dessert waarop niets aan te merken viel. Het ergste van al vond ik nog de prijzen van het aperitief, € 10 voor een glaasje Crémant d'Alsace en € 22 voor een wijn-assoriment. We kregen een paar glazen van een wijntje uit de Pays d'Oc. Bij navraag van welke streek de wijn was antwoordde de kelner ons : het is een reszerve meneer.Dus zéér fel overdreven. Het viel ons ook nog op dat het kostuum van de kelner vol vlekken zat, zou dit een teken kunnen zijn ? Blijkbaar denkt de chef : die zie ik maar één keer, dus: doorekenen ! De ontgoocheling was zwaar.
Zware ontgoocheling
Onlangs waren wij in "La Tourbière", een restaurant waar de chef ons een "gastronomisch 5 gangen menu" voorstelde (weliswaar van Groupon, maar toch ...) Het eerste gerecht bestond uit één hapje, lekker maar moeilijk te beschouwen als een "gang", maar dan begon het : als eerste écht gerecht een "salade van gerookte zalm", lees : enkele snippers zalm, het bruine gedeelte er nog aan en ook het witte buikvlies, samen met enkele blaadjes sla en een likje vinaigrette. Het tweede gerecht was een bol soep, die alleen maar naar curry smaakte, vervolgens kwam een parelhoenfilet met één stronkje wiltoof en een hoop gratin Dauphinois die alleen maar naar look smaakte en het dessert waarop niets aan te merken viel. Het ergste van al vond ik nog de prijzen van het aperitief, € 10 voor een glaasje Crémant d'Alsace en € 22 voor een wijn-assoriment. We kregen een paar glazen van een wijntje uit de Pays d'Oc. Bij navraag van welke streek de wijn was antwoordde de kelner ons : het is een reszerve meneer.Dus zéér fel overdreven. Het viel ons ook nog op dat het kostuum van de kelner vol vlekken zat, zou dit een teken kunnen zijn ? Blijkbaar denkt de chef : die zie ik maar één keer, dus: doorekenen ! De ontgoocheling was zwaar.
Restaurant La Tourbiere
Hoe erg kan het zijn?
We bezochten vandaag La tourbière, weliswaar met Groupon, maar toch ... Je kunt je afvragen, hoe ver kan men gaan in het bedotten van de klant, hoewel ... nadat je hier bent geweest hou je alles voor mogelijk! We kregen als voorgerecht enkele snippertjes gerookte zalm van een bedenkelijke kwalilteit met enkele blaadjes sla en een lerpeltje vinatigrette, vervolgens een kom soep) die alleen naar curry smaakte en als hoofdgerecht een niet gare bil van parelhoen met één stronkje witloof en een berg gratin Dauphinois die véél te vee"l naar look smaakte. Dan nog een dessert en dat was het, voor wat werd aangekondigd als een "gastronomische maaltijd". Voor een aperitief "Crémant d'Alsace betaalden we maar liefst € 10,- (!!!) en voor een wijn-arrangement € 22 en dit voor wijntjes die men overal kan kopen aan € 5 per fles . Toen ik vroeg aan de kelmner welke wijn we dronken was zijn antwoord : een reserve !!! Dit adres is dus volgens mij absoluut te mijden en dit is zacht uitgedrukt ! Dag meneer Van Lierde en tot nooit meer !!!
Hoe erg kan het zijn?
We bezochten vandaag La tourbière, weliswaar met Groupon, maar toch ... Je kunt je afvragen, hoe ver kan men gaan in het bedotten van de klant, hoewel ... nadat je hier bent geweest hou je alles voor mogelijk! We kregen als voorgerecht enkele snippertjes gerookte zalm van een bedenkelijke kwalilteit met enkele blaadjes sla en een lerpeltje vinatigrette, vervolgens een kom soep) die alleen naar curry smaakte en als hoofdgerecht een niet gare bil van parelhoen met één stronkje witloof en een berg gratin Dauphinois die véél te vee"l naar look smaakte. Dan nog een dessert en dat was het, voor wat werd aangekondigd als een "gastronomische maaltijd". Voor een aperitief "Crémant d'Alsace betaalden we maar liefst € 10,- (!!!) en voor een wijn-arrangement € 22 en dit voor wijntjes die men overal kan kopen aan € 5 per fles . Toen ik vroeg aan de kelmner welke wijn we dronken was zijn antwoord : een reserve !!! Dit adres is dus volgens mij absoluut te mijden en dit is zacht uitgedrukt ! Dag meneer Van Lierde en tot nooit meer !!!
Restaurant Two Cooks
Kwaliteit troef !
Bij Two Cooks heb je altijd een constante kwaliteit. De borden zijn een bewijs van het kunnen van de 2 chefs en men ziet dat ze een degelijke opleiding gehad hebben. De porties zijn niet overdreven groot, maar men heeft niet het gevoel van te weinig gegeten te hebben wanneer men buiten komt. De verhouding prijs/kwaliteit ligt ook goed, vooral dan met de lunch waar men een verzorgde maaltijd heeft voor een zeer schappelijke prijs. Best te doen en te herhalen !
Kwaliteit troef !
Bij Two Cooks heb je altijd een constante kwaliteit. De borden zijn een bewijs van het kunnen van de 2 chefs en men ziet dat ze een degelijke opleiding gehad hebben. De porties zijn niet overdreven groot, maar men heeft niet het gevoel van te weinig gegeten te hebben wanneer men buiten komt. De verhouding prijs/kwaliteit ligt ook goed, vooral dan met de lunch waar men een verzorgde maaltijd heeft voor een zeer schappelijke prijs. Best te doen en te herhalen !
Restaurant Thaithanee
Zeer goed adres, behoort volgens mij tot de betere en authentiekere Th...
Zeer goed adres, behoort volgens mij tot de betere en authentiekere Thaise restaurants. Gerechten zijn zeer geur- en smaakvol, ook de pikantere ! Ook zeer attente bediening, en niettegenstaande men de nederlandse taal noh niet volledig beheerst doen men uitermate zijn best ... ga zo door !!!
Zeer goed adres, behoort volgens mij tot de betere en authentiekere Th...
Zeer goed adres, behoort volgens mij tot de betere en authentiekere Thaise restaurants. Gerechten zijn zeer geur- en smaakvol, ook de pikantere ! Ook zeer attente bediening, en niettegenstaande men de nederlandse taal noh niet volledig beheerst doen men uitermate zijn best ... ga zo door !!!
Restaurant D'oude Pastorie
Aangenaam verrast bij ons bezoek aan dit restaurant. De invloeden van ...
Aangenaam verrast bij ons bezoek aan dit restaurant. De invloeden van leermeesters Lieven Putteman en Geert Vanderbruggen zijn duidelijk merkbaar. Smaakvolle bereidingen en vriendelijke bediening met telkens deskundige uitleg bij de verschillende geschonken wijnen. Minpuntje : tamelijk kleine porties en bescheiden chef, we hadden hem graag even gefeliciteerd maar kregen hem niet te zien.
Aangenaam verrast bij ons bezoek aan dit restaurant. De invloeden van ...
Aangenaam verrast bij ons bezoek aan dit restaurant. De invloeden van leermeesters Lieven Putteman en Geert Vanderbruggen zijn duidelijk merkbaar. Smaakvolle bereidingen en vriendelijke bediening met telkens deskundige uitleg bij de verschillende geschonken wijnen. Minpuntje : tamelijk kleine porties en bescheiden chef, we hadden hem graag even gefeliciteerd maar kregen hem niet te zien.
Restaurant Eekeveld
Wij zijn zéér aangenaam verrast geweest bij ons bezoek aan dit restaur...
Wij zijn zéér aangenaam verrast geweest bij ons bezoek aan dit restaurant, fijne keuken, vriendelijke bediening, hoge kwaliteit van de gerechten - proficiat voor de kreeftbereidingen ! - en zéér goede prijs-kwaliteit verhouding ! Tot nogmaals !
Wij zijn zéér aangenaam verrast geweest bij ons bezoek aan dit restaur...
Wij zijn zéér aangenaam verrast geweest bij ons bezoek aan dit restaurant, fijne keuken, vriendelijke bediening, hoge kwaliteit van de gerechten - proficiat voor de kreeftbereidingen ! - en zéér goede prijs-kwaliteit verhouding ! Tot nogmaals !