Avis

Restaurant El Rodizio Deurne

Van der Delftstraat 35 2100 DEURNE
Faysal S.
Faysal S.
Avis du  01/11/2025 11:34
Faysal S. recommande ce restaurant pour:

⭐☆☆☆☆ We zijn bij El Rodizio Antwerpen-Deurne geweest met de verwachti...

⭐☆☆☆☆ We zijn bij El Rodizio Antwerpen-Deurne geweest met de verwachting dat het vergelijkbaar zou zijn met El Rodizio Antwerpen-Zuid. Helaas bleek dat totaal niet het geval. De sfeer was vlak; het restaurant voelde leeg en zonder energie. Een Rodizio hoort warm, levendig en gezellig te zijn — hier miste dat volledig. Over het eten: de vlezen werden veel te dik gesneden, vaak nog rauw van binnen en zonder die krokante, geroosterde korst die het juist zo lekker maakt. De variatie in vlees was beperkt; veel soorten die je bij Zuid wél krijgt, ontbraken hier. De ananas werd rauw geserveerd in plaats van gegrild, wat echt zonde is. Er waren gelukkig ook positieve punten: de kipvleugels waren goed op smaak, de grillworst was verrassend lekker, en de gebakken banaan was top. Ook de garnalen waren goed bereid — daar was niets op aan te merken. De botervis is een leuke toevoeging, al kom ik persoonlijk voor het vlees. Het personeel was vriendelijk, maar de manier van snijden en serveren verdient echt meer aandacht. In vergelijking met Zuid is dit gewoon een wereld van verschil. Waar Zuid een 9,5 tot 10 verdient, komt Deurne helaas niet verder dan een magere 5,8. Aan de eigenaar of manager: er zit potentie in jullie zaak, maar het moet beter — meer sfeer, meer aandacht, meer passie. Breng de kwaliteit en beleving op het niveau van Zuid. Dan komen mensen ook terug. Inshallah lukt dat, maar op dit moment was het helaas geen geslaagde ervaring.

Faysal S. 
0 Favoris
0 Avis
Avis du  01/11/2025 11:34
Faysal S. recommande ce restaurant pour:

⭐☆☆☆☆ We zijn bij El Rodizio Antwerpen-Deurne geweest met de verwachti...

⭐☆☆☆☆ We zijn bij El Rodizio Antwerpen-Deurne geweest met de verwachting dat het vergelijkbaar zou zijn met El Rodizio Antwerpen-Zuid. Helaas bleek dat totaal niet het geval. De sfeer was vlak; het restaurant voelde leeg en zonder energie. Een Rodizio hoort warm, levendig en gezellig te zijn — hier miste dat volledig. Over het eten: de vlezen werden veel te dik gesneden, vaak nog rauw van binnen en zonder die krokante, geroosterde korst die het juist zo lekker maakt. De variatie in vlees was beperkt; veel soorten die je bij Zuid wél krijgt, ontbraken hier. De ananas werd rauw geserveerd in plaats van gegrild, wat echt zonde is. Er waren gelukkig ook positieve punten: de kipvleugels waren goed op smaak, de grillworst was verrassend lekker, en de gebakken banaan was top. Ook de garnalen waren goed bereid — daar was niets op aan te merken. De botervis is een leuke toevoeging, al kom ik persoonlijk voor het vlees. Het personeel was vriendelijk, maar de manier van snijden en serveren verdient echt meer aandacht. In vergelijking met Zuid is dit gewoon een wereld van verschil. Waar Zuid een 9,5 tot 10 verdient, komt Deurne helaas niet verder dan een magere 5,8. Aan de eigenaar of manager: er zit potentie in jullie zaak, maar het moet beter — meer sfeer, meer aandacht, meer passie. Breng de kwaliteit en beleving op het niveau van Zuid. Dan komen mensen ook terug. Inshallah lukt dat, maar op dit moment was het helaas geen geslaagde ervaring.