Avis
Restaurant Carlton
Lekker gegeten ,de zaakvoerder zelfs een effort gedaan voor een kreeft...
Lekker gegeten ,de zaakvoerder zelfs een effort gedaan voor een kreeftenmenu mogelijk te maken,excellente wijnkeuze,prima ,attente service,toplocatie.
Lekker gegeten ,de zaakvoerder zelfs een effort gedaan voor een kreeft...
Lekker gegeten ,de zaakvoerder zelfs een effort gedaan voor een kreeftenmenu mogelijk te maken,excellente wijnkeuze,prima ,attente service,toplocatie.
Restaurant Carlton
Wederom lekker gegeten,St-Jacobsvruchten met structuren van witloof al...
Wederom lekker gegeten,St-Jacobsvruchten met structuren van witloof als voorgerecht,kalfsfilet met wintergroenten en verse truffel als hoofdgerecht en als dessert een kaasschotel van kaasmeesters Schockaert.Telkens met aangepaste wijnen,die de bediening aanbeveelde,die bediening was zoals gewoonlijk vriendelijk,deskundig,correct. Het is steeds aangenaam toeven bij brasserie Carlton in een gezellig restaurant.
Wederom lekker gegeten,St-Jacobsvruchten met structuren van witloof al...
Wederom lekker gegeten,St-Jacobsvruchten met structuren van witloof als voorgerecht,kalfsfilet met wintergroenten en verse truffel als hoofdgerecht en als dessert een kaasschotel van kaasmeesters Schockaert.Telkens met aangepaste wijnen,die de bediening aanbeveelde,die bediening was zoals gewoonlijk vriendelijk,deskundig,correct. Het is steeds aangenaam toeven bij brasserie Carlton in een gezellig restaurant.
Restaurant Carlton
Heel lekker gegeten:halve kreeft Belle Vue als voorgerecht,gevolgd doo...
Heel lekker gegeten:halve kreeft Belle Vue als voorgerecht,gevolgd door een filet pur Bailly Shannon met een champignon-truffelsaus en kaasschotel Schockaert als dessert.Ondanks de drukte was de service uitstekend,voldoende tijd tussen de diverse gangen en aandachtig personeel als er iets tekort was,écht top,zoals gewoonlijk trouwens.
Heel lekker gegeten:halve kreeft Belle Vue als voorgerecht,gevolgd doo...
Heel lekker gegeten:halve kreeft Belle Vue als voorgerecht,gevolgd door een filet pur Bailly Shannon met een champignon-truffelsaus en kaasschotel Schockaert als dessert.Ondanks de drukte was de service uitstekend,voldoende tijd tussen de diverse gangen en aandachtig personeel als er iets tekort was,écht top,zoals gewoonlijk trouwens.