Avis

Restaurant Brasserie Apostrophe

Centrumstraat 6 9870 ZULTE
Tony Ruyssen
TonyRuyssen
Avis du  08/02/2025 10:27
Tony recommande ce restaurant pour:

Na ons aperitief anderhalf uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Men...

Na ons aperitief anderhalf uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Men had onze bestelling vergeten doorgeven aan de keuken. Ook dure wijn, nl. 29 € voor een fles 37cl ! Maar het eten is wel lekker !

Tony Ruyssen
0 Favoris
0 Avis
Avis du  08/02/2025 10:27
Tony recommande ce restaurant pour:

Na ons aperitief anderhalf uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Men...

Na ons aperitief anderhalf uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Men had onze bestelling vergeten doorgeven aan de keuken. Ook dure wijn, nl. 29 € voor een fles 37cl ! Maar het eten is wel lekker !

Restaurant Brasserie Apostrophe

Centrumstraat 6 9870 ZULTE
Tony Ruyssen
TonyRuyssen
Avis du  05/02/2025 10:14
Tony recommande ce restaurant pour:

lekker eten, mooi gepresenteerd, aangename setting; prijs-kwaliteit ee...

lekker eten, mooi gepresenteerd, aangename setting; prijs-kwaliteit een aanrader

Tony Ruyssen
0 Favoris
0 Avis
Avis du  05/02/2025 10:14
Tony recommande ce restaurant pour:

lekker eten, mooi gepresenteerd, aangename setting; prijs-kwaliteit ee...

lekker eten, mooi gepresenteerd, aangename setting; prijs-kwaliteit een aanrader

Restaurant De Sinjoor

Oude Koornmarkt 31 2000 ANVERS-CENTRE
Tony Ruyssen
TonyRuyssen
Avis du  21/10/2024 10:22
Tony recommande ce restaurant pour:

Zeer ondermaats vispannetje. Het kwam oververhit uit de oven, de bouil...

Zeer ondermaats vispannetje. Het kwam oververhit uit de oven, de bouillonfumet die de typische vissmaak zou moeten geven was hierbij bruin gekleurd met totaal geen smaak. Ook de steak ipv van medium gebakken was eerder bleu.

Tony Ruyssen
0 Favoris
0 Avis
Avis du  21/10/2024 10:22
Tony recommande ce restaurant pour:

Zeer ondermaats vispannetje. Het kwam oververhit uit de oven, de bouil...

Zeer ondermaats vispannetje. Het kwam oververhit uit de oven, de bouillonfumet die de typische vissmaak zou moeten geven was hierbij bruin gekleurd met totaal geen smaak. Ook de steak ipv van medium gebakken was eerder bleu.