Avis

Restaurant Brasserie Julie

Peter Van den Bremt
PeterVan den Bremt
Avis du  22/08/2024 12:47
Peter recommande ce restaurant pour:

Zoals steeds een hartelijk welkom. Kabeljauwchips, Nobashi garnalen, B...

Zoals steeds een hartelijk welkom. Kabeljauwchips, Nobashi garnalen, Bouchot mosselen, Orrechiette mosselen (vongole was uitgeput) en de Sardientjes om te delen. Stuk voor stuk superlekkere gerechten. Als hoofdschotel 4 x de steak tartare : hier mocht het vlees iets fijner gesneden zijn en ook wat meer afgekruid. Tot slot nog een kaasplank en Julie framboos. De Julie framboos was een superheerlijke afsluiter voor ons.

Peter Van den Bremt
0 Favoris
0 Avis
Avis du  22/08/2024 12:47
Peter recommande ce restaurant pour:

Zoals steeds een hartelijk welkom. Kabeljauwchips, Nobashi garnalen, B...

Zoals steeds een hartelijk welkom. Kabeljauwchips, Nobashi garnalen, Bouchot mosselen, Orrechiette mosselen (vongole was uitgeput) en de Sardientjes om te delen. Stuk voor stuk superlekkere gerechten. Als hoofdschotel 4 x de steak tartare : hier mocht het vlees iets fijner gesneden zijn en ook wat meer afgekruid. Tot slot nog een kaasplank en Julie framboos. De Julie framboos was een superheerlijke afsluiter voor ons.

Restaurant Brasserie Julie

Peter Van den Bremt
PeterVan den Bremt
Avis du  27/06/2024 13:20
Peter recommande ce restaurant pour:

Zoals steeds een hartelijke verwelkoming. Met ons eerste mooie weer h...

Zoals steeds een hartelijke verwelkoming. Met ons eerste mooie weer hadden we een tafeltje aan het terras gekregen. Top champagne als aperitief gevolgd door een uitstekende Vitello Tonnato. Als hoofdgerecht de Linguini Vongole en om af te sluiten een lekkere Aardbei Romanoff. Enige minpuntje : het hoofdgerecht kwam amper 5’ na ons voorgerecht… Topmiddag in uitstekend gezelschap.

Peter Van den Bremt
0 Favoris
0 Avis
Avis du  27/06/2024 13:20
Peter recommande ce restaurant pour:

Zoals steeds een hartelijke verwelkoming. Met ons eerste mooie weer h...

Zoals steeds een hartelijke verwelkoming. Met ons eerste mooie weer hadden we een tafeltje aan het terras gekregen. Top champagne als aperitief gevolgd door een uitstekende Vitello Tonnato. Als hoofdgerecht de Linguini Vongole en om af te sluiten een lekkere Aardbei Romanoff. Enige minpuntje : het hoofdgerecht kwam amper 5’ na ons voorgerecht… Topmiddag in uitstekend gezelschap.

Restaurant Auberge Napoleon

Bouchoutlaan 1 1860 MEISE
Peter Van den Bremt
PeterVan den Bremt
Avis du  09/11/2022 09:15
Peter recommande ce restaurant pour:

Warm onthaal in een mooi kader. Gerechtjes waren allemaal superlekker ...

Warm onthaal in een mooi kader. Gerechtjes waren allemaal superlekker met als uitschieter de ravioli met boschampignons. Dikke pluim voor de chef. Wij keren tevreden terug. Peter & Katrien

Peter Van den Bremt
0 Favoris
0 Avis
Avis du  09/11/2022 09:15
Peter recommande ce restaurant pour:

Warm onthaal in een mooi kader. Gerechtjes waren allemaal superlekker ...

Warm onthaal in een mooi kader. Gerechtjes waren allemaal superlekker met als uitschieter de ravioli met boschampignons. Dikke pluim voor de chef. Wij keren tevreden terug. Peter & Katrien