Avis pour Vleesgegroet

299 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
299 avis
date score
kurt r.
Avis du: 17/03/2019
kurt r. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening...

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening .... een aanrader!!!!

Bruno
Avis du: 16/03/2019
Bruno recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel...

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel

Arthur
Avis du: 10/03/2019
Arthur recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zééééér lekker vlees, echt wel het beste dat...

Zééééér lekker vlees, echt wel het beste dat ik tot nu toe heb gegeten. We hebben niet lang moeten wachten op het eten. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar kwaliteit betaal je nu eenmaal. Wij hadden de suggestie van de chef voor 39€ pp waardoor je een selectie van allerlei vleesjes voorgeschoteld krijgt. Leuk ook dat er groenten bij werden geserveerd, hetzij niet erg flitsend, maar wel iets wat bij andere vleesrestaurants vaak optioneel is. De bediening was in orde, maar niet overmatig vriendelijk.

Sofie
Avis du: 10/03/2019
Sofie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende...

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende vlees. Goede bediening en vriendelijk.

Michael
Avis du: 03/03/2019
Michael recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Tweede keer vleesgegroet bezocht. Vlees van...

Tweede keer vleesgegroet bezocht. Vlees van superieure kwaliteit en ook nog eens perfect op de grill klaargemaakt en afgekruid. De moeite om tot Sint - Truiden te rijden. Groetjes vanuit Paal-Beringen

Hans
Avis du: 02/03/2019
Hans recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Perfect vlees, perfect gebakken, vriendelijke...

Perfect vlees, perfect gebakken, vriendelijke bediening smaakt naar meer, veel meer.

Dimitri
Avis du: 01/03/2019
Dimitri recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker gegeten , zeer vriendelijk !...

lekker gegeten , zeer vriendelijk !

carola
Avis du: 01/03/2019
carola recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker gegeten. Super lekker vlees. Vriend...

Heel lekker gegeten. Super lekker vlees. Vriendelijk. Prijs kwaliteit is top. Zeker een aanrader! We komen nog terug.

Mary Grace
Avis du: 01/03/2019
Mary Grace recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder...

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder lekker en de kofie maar voor de rest was heerlijk!!!!

Kristof
Avis du: 27/02/2019
Kristof recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Topvlees en topbediening...

Topvlees en topbediening

date score