Avis pour 't Hoeveke

108 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
108 avis
date score
Martin
Avis du: 06/03/2020
Martin recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Reeds jaren dat wij hier langskomen en steeds...

Reeds jaren dat wij hier langskomen en steeds hartelijke ontvangst en lekker eten.

Pol
Avis du: 10/02/2020
Pol recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

zeer tevreden: lekker en een vlotte bediening! ...

zeer tevreden: lekker en een vlotte bediening! De boekingen via internet worden evenwel niet doorgegeven aan de eigenaar, we mochten blij zijn nog een plaats te hebben. Hier zou 'tablebooker' toch iets moeten aan doen. Wat als je daar plots met zes staat en dan nog iets anders moet zoeken?

Maria
Avis du: 07/02/2020
Maria recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Nous avons été charmé à tout point de vue...

Nous avons été charmé à tout point de vue , plats excellent , super accueil beau cadre. J’y retournerais

Crijns
Avis du: 02/01/2020
Crijns recommande ce restaurant pour: Couples

Omdat jullie ons lieten reserveren en wij voor...

Omdat jullie ons lieten reserveren en wij voor een gesloten deur hebben gestaan, SCHANDE !

Patrick
Avis du: 28/12/2019
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Plats bien préparés Produits frais Belle...

Plats bien préparés Produits frais Belle découverte A refaire

ghislain
Avis du: 12/12/2019
ghislain recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, lekkere picon witte...

Vriendelijke bediening, lekkere picon witte wijn, dagmenu zeer aantrekkelijk.

Vanneste
Avis du: 08/12/2019
Vanneste recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer lekker en gezellig...

Zeer lekker en gezellig

Dirk
Avis du: 01/12/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We zijn reeds meerdere malen in het Hoeveke...

We zijn reeds meerdere malen in het Hoeveke geweest en vinden het steeds lekker en vriendelijke doch ongedwongen sfeer en bediening.

Francis
Avis du: 23/11/2019
Francis recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Was zoalsverwacht...

Was zoalsverwacht

delmotte
Avis du: 21/11/2019
delmotte recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Reeds meerdere malen in 't hoeveke geweest,...

Reeds meerdere malen in 't hoeveke geweest, en elke keer op een correcte manier ontvangen en bediend. Eten is van meer dan behoorlijke kwaliteit.

date score