Avis pour Brasserie Oud Leuven

33 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
33 avis
date score
Lies
Avis du: 18/01/2020

Alles in orde. Lekker eten....

Alles in orde. Lekker eten.

Robert
Avis du: 10/01/2020
Robert recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening...

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening en voldoende keuze aan eten en drinken. Kom zeker terug.

Veerle
Avis du: 01/01/2020
Veerle recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekke...

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekker. Uitbaters zijn ook erg vriendelijk. Prijzen liggen goed.

andrries
Avis du: 08/12/2019
andrries recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

goede kwaliteit eten en bediening...

goede kwaliteit eten en bediening

Joris
Avis du: 30/11/2019
Joris recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure...

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure et ils en ont tenu compte. Le service était parfait (une fourchette tombée a été remplacée immédiatement sans que nous le demandions). Les plats étaient délicieux!

Johan
Avis du: 16/11/2019

Vriendelijke en vlotte bediening....

Vriendelijke en vlotte bediening.

Anoek
Avis du: 10/10/2019
Anoek recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten!...

Lekker gegeten!

Emma
Avis du: 15/09/2019
Emma recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en...

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en heel lekker eten

Katrijn
Avis du: 23/08/2019
Katrijn recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendel...

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendelijke bediening!

Nancy
Avis du: 28/06/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Tafel aan het raam gevraagd en gekregen. Zeer...

Tafel aan het raam gevraagd en gekregen. Zeer vriendelijk personeel en lekker gegeten. Makkelijke ligging. Jammer van de beperkte wijnkaart.

date score