Avis pour Resto Ribs

1353 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
1353 avis
date score
Daphne T.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/04/2017
Daphne T. recommande ce restaurant pour:

De ribbetjes zijn altijd op-en-top en we moeten...

De ribbetjes zijn altijd op-en-top en we moeten er niet (te) lang op wachten!

StineTroost
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/04/2017
Stine recommande ce restaurant pour:

Geen goede spareribs. Heel gemakkelijk gemaakt...

Geen goede spareribs. Heel gemakkelijk gemaakt door er gewoon bbq saus over heen te gooien. Ipv deze zelf te maken of de ribs lekker te kruiden

JolienNaert
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Jolien recommande ce restaurant pour:

Heel lekker en vlotte bediening...

Heel lekker en vlotte bediening

EllesWils
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Elles recommande ce restaurant pour:

In 1 woord : SUPER! Bediening was top, wachttij...

In 1 woord : SUPER! Bediening was top, wachttijd was fenomenaal kort en het eten was super lekker! Prijs-kwaliteit was top!

BartTaelemans
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Bart recommande ce restaurant pour:

Heerlijk malse ribbetjes, met een sappig stuk...

Heerlijk malse ribbetjes, met een sappig stuk kip bij de BBQ Mix.

SarahSnauwaert
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Sarah recommande ce restaurant pour:

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

MyriamMovaert
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/04/2017
Myriam recommande ce restaurant pour:

het eten was lekker juist de saus was nogal...

het eten was lekker juist de saus was nogal schuimig en de crème brulée was iets minder voor de rest super

ZiggyBuelens
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/04/2017
Ziggy recommande ce restaurant pour:

Beste ribs ooit en vriendelijke bediening!!!al...

Beste ribs ooit en vriendelijke bediening!!!al heel veel geweest en zal zeker niet de laatste keer zijn!

placeholder
BartDelahaye
0 Favoris
1 Avis
Avis du  08/04/2017

Kwaliteit van het eten ligt lager dan gemiddeld...

We zijn al verschillende keren gaan eten. De kwaliteit van het eten was mager. De ribbetjes zijn niet echt lekker (goedkope kwaliteit). Je mag er wel zoveel eten als je wil. De bediening is ook niet top. Lange wachttijden en niet al te vriendelijk personeel.

date score