Avis pour New Mexico

298 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.1
298 avis
date score
SanneHuybrechts
Sanne recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

Eerste kennismaking met de lekkere Mexicaanse...

Eerste kennismaking met de lekkere Mexicaanse keuken in een zeer relaxed kader op een zeer zwoele zomeravond. New Mexico is een absolute aanrader in één van de gezelligste straatjes in Vlaanderen en wij komen zeker terug!

BartelVan Goethem
Bartel recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

Vriendelijke bediening, lekker eten, gezellig...

Vriendelijke bediening, lekker eten, gezellig kader

FamkeStruyven
Famke recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/06/2017

Steeds een zeer vriendelijke bediening, leuke...

Steeds een zeer vriendelijke bediening, leuke aankleding en korte wachttijden en een heel leuke sfeer. Dit samen met lekker eten = super combinatie.

PeterBulens
Peter recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/06/2017

Een aangenaam etentje in een aangenaam kader...

Een aangenaam etentje in een aangenaam kader met uitstekende bediening en lekker eten.

Chrisverhaegen
Chris recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/06/2017

meer dan 10 jaar bezoek ik dit restaurant op...

meer dan 10 jaar bezoek ik dit restaurant op regelmatige basis, telkens met het water in de mond stap ik het opnieuw binnen, zooo lekker!!

anjavanhemelen
anja recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/05/2017

Lekker en gezellig!...

Lekker en gezellig!

NadiaGRZYB
Nadia recommande ce restaurant pour:
Avis du  27/05/2017

Het is nu paar jaren dat ik bij New Mexico...

Het is nu paar jaren dat ik bij New Mexico gaat eten en ben altijd tevreden geweest. De vriendin waar ik mee gekomen ben komt uit Luik en verplaats zich gewoon heel graag om te komen eten.

StijnNuyts
Stijn recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/05/2017

Het zou fijn zijn als op de terrassen ook niet...

Het zou fijn zijn als op de terrassen ook niet gerookt mag worden. Als je als niet-roker buiten wilt zitten, kom je de facto eigenlijk in de rokers zone van het restaurant te zitten. Dat terzijde, prettige atmosfeer & lekker eten.

ClaudiaRaes
Claudia recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/05/2017

Buiten dakterras is onwaarschijnlijk gezellig!...

Buiten dakterras is onwaarschijnlijk gezellig!

karinanackaerts
karina recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/05/2017

het eten is altijd heel lekker en verzorgt...

het eten is altijd heel lekker en verzorgt , personeel is zeer vriendelijk, aangenaam interieur, en wat je kiest en dat vind ik heel belangrijk, in andere Mexicaanse restaurants, eender wat je eet staat je mond in brand van de pikantigheid bij juli is dat niet zo je kiest zelf hoe pittig je schotel is het is belangrijk dat je naast het pikante ook nog het eten kan proeven. dat is één van juli sterkste punten . in ieder geval komen wij al 15 jaar bij de new Mexico dus een tevreden klant zou ik zeggen van ons krijgen juli om 15 jaar dezelfde kwaliteit aan te houden een 10 op 10

date score