Avis pour Restaurant Mykene

1122 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
1122 avis
date score
Stein
Avis du: 11/12/2019
Stein recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

zeer tevreden over ons bezoek aan Mykene...

zeer tevreden over ons bezoek aan Mykene

Van Vaerenbergh
Avis du: 09/12/2019
Van Vaerenbergh recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was lekker en bediening zeer vriendelijk! ...

Eten was lekker en bediening zeer vriendelijk! Een aanrader en zeker vatbaar voor herhaling!

Saskia
Avis du: 09/12/2019
Saskia recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Ze houden super goed rekening met allergieën....

Ze houden super goed rekening met allergieën. Vriendelijke bediening. Leuke sfeer.

Ruurt Alle
Avis du: 08/12/2019
Ruurt Alle recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Ja, ik ben zeker tevreden. Lekker eten, vriende...

Ja, ik ben zeker tevreden. Lekker eten, vriendelijke bediening. Goede ontspannen sfeer. ik kom graag weer!

MIK
Avis du: 05/12/2019
MIK recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Tolerant voor I toleranties. Heel vriendelijke...

Tolerant voor I toleranties. Heel vriendelijke bediening. Next time wel vragen hoe ik mijn steak gebakken wil.

Frederik
Avis du: 05/12/2019
Frederik recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heel leuke en originele gerechten op de kaart!...

Heel leuke en originele gerechten op de kaart! Ook heel verzorgde vegetarische opties - een van de beste restaurants in Leuven wat dat betreft!

Plaza
Avis du: 05/12/2019
Plaza recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

He ido varias veces y me gusta el servicio,...

He ido varias veces y me gusta el servicio, las opciones de carta, la calidad y la cantidad

Sara
Avis du: 03/12/2019
Sara recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

ruime keuze voor veganisten, veggie en gluten...

ruime keuze voor veganisten, veggie en gluten intoleranties. Meer restaurants zouden dit moeten aanbieden.

Raina
Avis du: 02/12/2019
Raina recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Really good food! The steak was superb and...

Really good food! The steak was superb and the service quite friendly.

Leen
Avis du: 01/12/2019
Leen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

We waren met een hele bende (17 volwassenen...

We waren met een hele bende (17 volwassenen & 7 kids) vr de verjaardag van ons 91 jarig mamieke. We zaten in een gezellig zaaltje. We hadden onze keuze 1 week voordien doorgegeven. Alles klopte en was heerlijk. Gewoon 100% geslaagd!

date score