Avis pour Restaurant Mykene

572 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
572 avis
date score
AikChew Soon
Aik recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

The service and booking system is good. It...

The service and booking system is good. It will be great if there is some introduction of the food to us before we order it. Both interior and the garden seats are nice.

JanD'Hauwe
Jan recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/06/2017

Vlotte en correcte bediening. Het restaurant...

Vlotte en correcte bediening. Het restaurant hield zich strikt aan alle gemaakte afspraken.

ludo s.schroyen
ludo s. recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/06/2017

Zeer gezellige omgeving om te zitten! Vriendeli...

Zeer gezellige omgeving om te zitten! Vriendelijk personeel en heel goede bediening!! Eten was zeer lekker! Een grote aanrader!!

Vanholme Chris
recommande ce restaurant pour:
Avis du  06/06/2017

We zijn tevreden. Alleen de ontvangst was...

We zijn tevreden. Alleen de ontvangst was minder. We hadden graag eerst staande een verwelkomingsaperitief gedronken en dat bleek eerst moeilijk maar uiteindelijk lukte het toch. Waarvoor dank.

AnnDe Bal
Ann recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/06/2017

lekker, goede service, aandacht voor detail...

lekker, goede service, aandacht voor detail

ChrisLamberigts
Chris recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/06/2017

Kabeljauw, scampi en broodje pulled pork waren...

Kabeljauw, scampi en broodje pulled pork waren heel lekker. Ribbetjes en mixed grill vielen niet echt in de smaak. Vriendelijke bediening op 1 ober na, maar misschien had die gewoon een slechte dag.

SuzyPellens
Suzy recommande ce restaurant pour:
Avis du  04/06/2017

We werden op onze wenken bediend. Heerlijk...

We werden op onze wenken bediend. Heerlijk gegeten en als extra vuurwerk op het dessert van mijn ouders omdat ze jarig waren:-)

SofieVan Steendam
Sofie recommande ce restaurant pour:
Avis du  02/06/2017

Super service!...

Super service!

Christel V.
Christel V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  31/05/2017

Het is een aangenaam restaurant met lekker...

Het is een aangenaam restaurant met lekker eten en vriendelijk personeel. De ruime keuze aan vegetarische, veganistische en raw schotels is een pluspunt!

BrunoBonnast
Bruno recommande ce restaurant pour:
Avis du  29/05/2017

onvriendelijke bediening en de kwaliteit van...

onvriendelijke bediening en de kwaliteit van de gevraagde steaks was ondermaats.Het was gewoon niet goed.Voor ons was het de laatste keer.

date score