Avis pour Bokmolenhoeve

710 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
710 avis
date score
placeholder
?ukàs
Avis du: 12/06/2021

De gastvrouw was nog maar eens enorm onvriendelijk

Enorm spijtig dat de gastvrouw bij momenten enorm onvriendelijk uit de hoek kan komen. Met Vaderdag in het verschiet dachten we een cadeaubon te kopen. Dus even bellen met de vraag of het mogelijk was langs te komen. Blijkbaar was ons moment slecht gekozen want mijn vrouw kreeg aan de telefoon een snak en een beet en de uitleg dat ze geen tijd had voor dat soort zaken. Bedankt voor dit duidelijke antwoord. Tot nooit meer, want het is niet de eerste keer dat we dit meemaken in de Bokmolenhoeve. Het lijkt zelfs eerder een deel van het charmante geheel te vormen.

Natalie
Avis du: 17/05/2021
Natalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Blij dat we nog eens konden gaan eten. Het...

Blij dat we nog eens konden gaan eten. Het eten was weer geweldig en de bediening ook. We hebben ervan genoten

Luc
Avis du: 19/10/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Heerlijke gerechten, prijs/kwaliteit in verhoud...

Heerlijke gerechten, prijs/kwaliteit in verhouding, lekkere wijntjes voor een betaalbare prijs, vriendelijke en professionele bediening, speeltuin voor de kinderen, een echte aanrader voor jong en oud. We vinden het jammer dat we een maand lang niet op restaurantbezoek kunnen gaan, we komen zeker terug !

Bettina
Avis du: 19/10/2020
Bettina recommande ce restaurant pour: Enfants, Rapport qualité/prix

schitterend, lieve bediening correcte bediening...

schitterend, lieve bediening correcte bediening en lekker eten.

Joris
Avis du: 19/10/2020
Joris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten, goede en snelle bediening,...

Lekker gegeten, goede en snelle bediening, prijs-kwaliteit zeker in orde en het was best gezellig!

Paul
Avis du: 17/10/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Fantastisch ! Ontvangst, veiligheid : 100% We...

Fantastisch ! Ontvangst, veiligheid : 100% We voelen ons daar als 'familie ' ontvangen! Wildmenu was fantastisch lekker...

Frank
Avis du: 12/10/2020
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

alles vlot en perfekt verlopen lekker gegeten...

alles vlot en perfekt verlopen lekker gegeten en gedronken

Bea
Avis du: 11/10/2020
Bea recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vriendelijke bediening ,lekker eten...

Vriendelijke bediening ,lekker eten

Ronny
Avis du: 11/10/2020
Ronny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig, super vriendelijke bediening en heel...

Gezellig, super vriendelijke bediening en heel lekker eten!

Etienne
Avis du: 05/10/2020
Etienne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Nauwkeurige opvolging van de veiligheidsvoorsch...

Nauwkeurige opvolging van de veiligheidsvoorschriften tov Corona. Leuke en vlotte bediening. Prijs vs kwaliteit is ok.

date score