Vriendelijke bediening. Lekker eten en de borde...
Vriendelijke bediening. Lekker eten en de borden werden zeer vlot weggenomen. Het eten was warm en werd constant bijgevuld!
Lekker en zeer vriendelijk en behulpzaam team
We komen een keer of drie per jaar,altijd al tevreden geweest,nu met de veranderingen is het nog beter geworden,doe zo verder!
Ruime keuze, lekker eten, Prijs kwaliteit zeker in orde, mooi en net restaurant. Ideaal voor grote groepen. Voor elk wat wils.
Vis was niet vers. Niet vriendelijk aan de tepanyaki. We komen hier al jaren en zien de kwaliteit telkens minderen. Vlees voor op bbq ziet er niet uit.
Je hebt heel veel keuze om te eten wal jammer dat je geen wok meer kan doen
Goede morgen, Wat niet duidelijk is er word 8 euro frisdrank aangerekend en je drink geen wand ik betaal 1euro wijn wat heel weinig is ben daar eerlijk in en aperatief en een sterke drank waarom moet ik dan frisdrank betalen? Van het eten ben ik heel tevreden kom zeker terug. Groetjes Francine
Altijd even vriendelijk. Heel lekker eten en niet duur
Aangename sfeer, eten lekker! Prijs