Avis pour Preuverie

634 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
634 avis
date score
Pierre
Avis du: 27/11/2022
Pierre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Leuk moment. Dit restaurant is aan te raden !...

Leuk moment. Dit restaurant is aan te raden !

Jordy
Avis du: 26/11/2022
Jordy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Hele vriendelijke bediening en erg lekker geget...

Hele vriendelijke bediening en erg lekker gegeten. Hier ga ik zeker terug want er was zoveel lekkers te vinden op de menukaart wat het kiezen wat moeilikler maakte. Maar de vriendelijke gastvrouw helpt je hier graag bij verder. Hele leuke ervaring.

Ellen
Avis du: 13/11/2022
Ellen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vlotte bediening, lekker eten en vriendelijke...

Vlotte bediening, lekker eten en vriendelijke mensen.

Lieve
Avis du: 10/11/2022

Het was lekker. Vriendelijk onthaal....

Het was lekker. Vriendelijk onthaal.

Petra
Avis du: 09/11/2022
Petra recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker gegeten super ontvangst....

Heel lekker gegeten super ontvangst.

Roel
Avis du: 07/11/2022
Roel recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het was zeer lekker, en de bediening zeer vrien...

Het was zeer lekker, en de bediening zeer vriendelijk. Enige minpuntje was de akoestiek.

Martine
Avis du: 07/11/2022
Martine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

zeer lekker, mooie presentatie, goede uitleg...

zeer lekker, mooie presentatie, goede uitleg van de ingrediënten per gerecht. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Rene
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Two4one
Avis du: 02/11/2022
Rene recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zoals steeds werden wij weeral verrast door...

Zoals steeds werden wij weeral verrast door de inventieve kookwijze van de patron. Met dagverse seizoensgebonden ingredienten maakt hij verrassend lekkere combinaties, die niet alleen lekker zijn maar ook nog leuk ogen. Combineer dat met het enthousiasme en de vriendelijke gastvrijheid , dan weet je dat je op de juiste plaats zit in Hasselt om te genieten.

Nadia
Avis du: 30/10/2022
Nadia recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Goede uitleg over de menukeuze, vriendelijke...

Goede uitleg over de menukeuze, vriendelijke kok en - personeel, het eten was héél lekker.

Ines
Avis du: 30/10/2022
Ines recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Enorm vriendelijke bediening, heerlijk verrassi...

Enorm vriendelijke bediening, heerlijk verrassingsveggiemenu. Heel lekker gegeten. Dankjewel alweer!

date score