Avis pour Preuverie

425 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
425 avis
date score
Arlette
Avis du: 20/10/2020
Arlette recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zij houden rekening met allergieën en je hebt...

Zij houden rekening met allergieën en je hebt kan er vegan eten.Het is ook heel lekker en vers. Proficiat

Han
Avis du: 17/10/2020
Han recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker vegan gegeten; veel smaak! Vriendelijke,...

Lekker vegan gegeten; veel smaak! Vriendelijke, correcte bediening. Goede Wijnkaart. Een aanrader.

Sonja
Avis du: 16/10/2020
Sonja recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Een gezellig restaurantje, heel vriendelijke...

Een gezellig restaurantje, heel vriendelijke bediening en erg lekker eten. Heel fijn dat zowel vegetariërs als niet-vegetariërs er een zalig menu kunnen bestellen.

Benny
Avis du: 12/10/2020
Benny recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker eten eindelijk vegetarisch / vegan.....

Lekker eten eindelijk vegetarisch / vegan.. iets minder gezellig .. wat te dicht op elkaar.. te druk maar heel vriendelijk. We gaan zeker terug

Kurt
Avis du: 12/10/2020
Kurt recommande ce restaurant pour: Groupes

Sorry maar ik vond het eten echt niet lekker....

Sorry maar ik vond het eten echt niet lekker. Ook de andere gasten vond het helaas niet goed. Stoofvlees was zuur, vis te ver gebakken, de kroketten niet gaar, de groenteburger koud, de saitan smaakloos, ... we gaan helaas niet meer terugkomen. Jammer want ik ben veggie en steeds op zoek naar leuke plekjes om te gaan eten. Maar hier schaamde ik me om vleeseters mee naar toe genomen te hebben. Dit was ver beneden niveau.

Jasper-Frederik
Avis du: 08/10/2020
Jasper-Frederik recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Supervriendelijke mensen, met topkwaliteit...

Supervriendelijke mensen, met topkwaliteit en met liefde gemaakte gerechten, GENIETEN!

Evelyne
Avis du: 04/10/2020
Evelyne recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We vonden Preuverie een gezellige zaak met...

We vonden Preuverie een gezellige zaak met zeer lekkere gerechten. Fijn dat je er zowel vlees- als visgerechten en ook veggie / vegan opties hebt. Voor ieder wat wils. :-)

Kimberly
Avis du: 04/10/2020
Kimberly recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Het eten was heerlijk. heerlijke combinaties....

Het eten was heerlijk. heerlijke combinaties.

Esther
Avis du: 04/10/2020
Esther recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening. Mooi en gezellig restau...

Vriendelijke bediening. Mooi en gezellig restaurant. Zeer lekker en mooi gepresenteerde gerechten. Een echte aanrader! Nog nooit zoveel keuzes gehad voor veganistische gerechten.

Guy
Avis du: 30/09/2020
Guy recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Zeer lekker eten, creatieve presentatie, vriend...

Zeer lekker eten, creatieve presentatie, vriendelijke bediening, goede prijs kwaliteit, ruime vegan en vegetarische keuze

date score