Avis pour Hassotel

323 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
323 avis
date score
Wim
Avis du: 27/07/2021
Wim recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Vriendelijk personeel en heel lekker eten....

Vriendelijk personeel en heel lekker eten.

Stijn
Avis du: 27/07/2021
Stijn recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Eten was super, bediening kon beter (lang wacht...

Eten was super, bediening kon beter (lang wachten op drank en afruimen)

Mieke
Avis du: 27/07/2021
Mieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We aten vorig weekend 3 avonden in het hotel....

We aten vorig weekend 3 avonden in het hotel. Het eten was lekker en daar was niets op aan te merken, maar op zaterdagavond bij het afrekenen stonden we toch perplex. We vroegen om de rekening op de kamer te plaatsen (na ons eerste diner op vrijdag werden hier geen problemen over gemaakt) en toen reageerde de ober dat als er op die manier afgerekend wordt, hij geen fooi kan aanrekenen. Hij stelde daarom voor om cash of met de kaart te betalen. Dat deden we dus en hij telde 5 euro fooi bij. Het personeel in het restaurant verdiende naar onze mening zeker een fooi, maar we hebben nog nooit meegemaakt dat een ober hier zelf op aanstuurde en ons als het ware ‘verplichtte’ om fooi te geven. Het is iets waar wij toch wat mee in onze maag bleven zitten. Dat wilden we graag met jullie delen.

Roger
Avis du: 25/07/2021
Roger recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

voorraad brood !! eind mei begin juni waren...

voorraad brood !! eind mei begin juni waren wij er voor een ontbijt dat wij zeer geslaagd vonden. Ik reserveerde op 9 juli opnieuw met mijn echtgenoot voor mijn verjaardagsontbijt. Mijn man is geen liefhebber van pistolets maar wel een echte broodeter en zeker jou geserveerd brood. Wij waren om negen uur en er was nog 1 sneetje brood en korst. Ik liet dit onmiddellijk weten aan de mevrouw die ons serveerde en ik kreeg de melden "ja dat is zo, dit brood is altijd het eerst op". Dit vond ik alleszins niet kunnen. Zelf b en ik diabeet en moet ik afblijven van croissants, pistolets, ...Enkel het brood kan ik nuttigen. Wij waren zeer ontgoocheld !!!!

Avis du: 25/07/2021
recommande ce restaurant pour: Couples

Ondanks dat het druk was, toch fijn gegeten...

Ondanks dat het druk was, toch fijn gegeten en heel vriendelijke bediening. Dikke pluim voor iedereen.

Peter
Avis du: 22/07/2021
Peter recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede service en gerechten OK....

Goede service en gerechten OK.

Hugo
Avis du: 21/07/2021
Hugo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Prima restaurant, bediening en gerecht....

Prima restaurant, bediening en gerecht.

Guy
Avis du: 21/07/2021
Guy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, prima service....

Lekker eten, prima service.

Freddy
Avis du: 19/07/2021
Freddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer goede, correcte bediening. Zeer lekker...

Zeer goede, correcte bediening. Zeer lekker en voldoende eten. Mooie accommodatie. Zeer vriendelijk personeel.

Katrien
Avis du: 18/07/2021
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker. Bediening was vriendelijk...

Het eten was lekker. Bediening was vriendelijk en snel, hoewel ze in eerste instantie wel mijn kroketjes vergeten waren. Na een herinnering, was dit snel opgelost.

date score