Avis pour Beiruti Ghent

350 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
350 avis
date score
Matthys
Avis du: 18/09/2021
Matthys recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten was heerlijk en de bediening was uiter...

Het eten was heerlijk en de bediening was uitermate vriendelijk, voor ons was de wijze van bestellen via QR code redelijk verwarrend en moeilijk.

Marleen
Avis du: 18/09/2021
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening. Lekker eten en zeker...

Vriendelijke bediening. Lekker eten en zeker voldoende. Extra servies: doggiebags om de restjes mee te nemen.

Ann
Avis du: 17/09/2021
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

vriendelijke ontvangst, mooie omgeving, lekker...

vriendelijke ontvangst, mooie omgeving, lekker gegeten

Marieke
Avis du: 17/09/2021
Marieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten is heel lekker, de sfeer is leuk,...

Het eten is heel lekker, de sfeer is leuk, er wordt leuke muziek gespeeld. Wij bestelden het Mabrouk- menu voor 5 personen, een gevarieerd aanbod en meer dan genoeg! Fantastisch om van alle gerechtjes te kunnen proeven. Wat overblijft kan je meenemen in potjes = nagenieten thuis! Top ervaring, goede bediening in alle talen ;-)

Ruben
Avis du: 16/09/2021
Ruben recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Very nice food, super nice waiters. Helped...

Very nice food, super nice waiters. Helped us with our choice. Would recommend! they keep allergies in mind

Celine
Avis du: 15/09/2021
Celine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Superlekker!...

Superlekker!

Frouke
Avis du: 13/09/2021
Frouke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Good food, nice people. We definitely go back!...

Good food, nice people. We definitely go back!

els
Avis du: 12/09/2021
els recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

super Friendly staff, great food...

super Friendly staff, great food

Valerie
Avis du: 12/09/2021
Valerie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zoals gewoonlijk was het eten weer overheerlijk...

Zoals gewoonlijk was het eten weer overheerlijk! Vriendelijke ontvangst en top sfeer ! We kijken alweer uit naar ons volgende bezoek

Avis du: 10/09/2021
recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

gezellig / lekker...

gezellig / lekker

date score