Avis pour Midtown Grill

267 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
267 avis
date score
Gilbert
Avis du: 25/10/2020
Gilbert recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Very very good meal. Service perfect. Chief...

Very very good meal. Service perfect. Chief kitchen very competent. Value for money. To be recommended

Imke Roels
Avis du: 05/10/2020
Imke Roels recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het was zeer lekker en de service was ook heel...

Het was zeer lekker en de service was ook heel goed.

Karolien
Avis du: 03/10/2020
Karolien recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Lunchmenu - super kwaliteit /prijs - heerlijke...

Lunchmenu - super kwaliteit /prijs - heerlijke bereiding!

Kris
Avis du: 01/10/2020
Kris recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Calm and beautiful environment to have dinner...

Calm and beautiful environment to have dinner with friends or family enabling a good conversation.

Evelien
Avis du: 28/09/2020
Evelien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening....

Zeer vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening. Fijn en heel lekker gegeten. Heel netjes in Corona tijd.

Els
Avis du: 21/09/2020
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Nice environment, very kindly staff, nice food!...

Nice environment, very kindly staff, nice food! We could even park our bicycles in the garage what we appreciated

kamiel
Avis du: 20/09/2020

Onbijt deluxe met vivabox voor vier personen...

Onbijt deluxe met vivabox voor vier personen niet uitgebreid genoeg voor de prijs

Bert
Avis du: 13/09/2020
Bert recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Wij hadden dit restaurant specifiek uitgekozen...

Wij hadden dit restaurant specifiek uitgekozen omwille van het aanbod aan dry-aged steaks en de positieve recensies hierop, dagen op voorhand een reservatie gemaakt gezien ons verblijf te Gent en bijgevolg watertandend uitgekeken naar die avond. Helaas bij bestelling kregen we te horen dat het menu met de dry-aged steaks pas vanaf maandag opnieuw zou worden aangeboden gezien de betreffende chef pas dan terug actief is. Zeer teleurstellend en in mijn opzicht een domme fout om een menu online aan te bieden terwijl die nog niet beschikbaar is. Alle lof trouwens voor kelner Gregory die een perfecte service levert met een zelden geziene vakkennis en beleefdheid, misschien wel het overwegen waard om het management van deze zaak aan hem over te laten, we kunnen er alleen maar wel bij varen.

Javier
Avis du: 30/08/2020
Javier recommande ce restaurant pour: Groupes

I waited for the first course after I ordered...

I waited for the first course after I ordered it, I didn't get any bread

Angelica
Avis du: 24/08/2020
Angelica recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

Lekerrrrrrr eten!, cosy sfeer en vriendelijke...

Lekerrrrrrr eten!, cosy sfeer en vriendelijke staff. Een aanrader: )

date score