Avis pour Yammi Yammi

685 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
685 avis
date score
VALERIE
Avis du: 14/03/2020
VALERIE recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze...

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze keer was het opnieuw heel lekker. Ook het feit dat ik online kon reserveren, de volgende dag nog wijzigingen kon doorgeven en het ontvangen van een herinnering de dag voor ons etentje vind ik top service.

Channie
Avis du: 14/03/2020
Channie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was zeer lekker maar service van het...

Het eten was zeer lekker maar service van het personeel trok op niets.

Christiane
Avis du: 14/03/2020
Christiane recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker...

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker eten en tof concept! Een aanrader!!❤

Brenda
Avis du: 11/03/2020
Brenda recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij waren tevreden omdat de het prijs kwaliteit...

Wij waren tevreden omdat de het prijs kwaliteit was.

Ive
Avis du: 09/03/2020
Ive recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Waren met een groep van 13 personen en zijn...

Waren met een groep van 13 personen en zijn de hele avond snel en correct bediend. Onze vragen werden steeds vriendelijk beantwoord en ook de afrekening verliep heel vlot. Sommige personeelsleden waren nu en dan iets TE enthousiast met opdienen (bordjes die bijna op elkaar gezet werden of op tafel 'gegooid' werden).

Birgitt
Avis du: 09/03/2020
Birgitt recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs...

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs kwaliteit zeker een aanrader !!

Nick
Avis du: 07/03/2020
Nick recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer lekkere sushi en tof concept. De bediening...

Zeer lekkere sushi en tof concept. De bediening kan vriendelijker.

Christel
Avis du: 07/03/2020
Christel recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekenin...

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekening gehouden met mijn vraag om een rustig plaatsje te krijgen. Ondanks de vele aanwezigen voelde het toch niet benauwd, ruim en zeker genoeg plaats.

Céline
Avis du: 02/03/2020
Céline recommande ce restaurant pour: Groupes

Heel trage service (45 minuten gewacht na beste...

Heel trage service (45 minuten gewacht na bestelling en dan pas 2 gerechten gekregen van de bestelde 15). Sushirijst was heel droog en een tal van de gerechten waren smakeloos. Akoestiek van een refter. Omkadering heel ongezellig, allemaal op een rijtje en koude verlichting. Heel veel goede reclame gehoord ervoor, maar niet zeker of ik het nog een kans geef in de toekomst.

Hugo
Avis du: 01/03/2020
Hugo recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug...

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug eer lekker en democratische prijzen en vriendelijk personeel

date score