Heel lekker eten....
Heel lekker eten.
Vriendelijke ontvangst Super lekker eten mooi interieur
Bij aankomst van de laatste van onze familie een kwartier moeten wachten alvorens aperitief keuze werd opgenomen. 10 min later arriveerde aperitief pas. 3 kwartier na aperitief werd pas keuze voor het eten opgenomen. Zeer vriendelijke bediening maar mogelijks onderbezet. Jammer...
Zeer mooie locatie, zeer lekkere lunch voor zeer redelijke prijs. Zeer goede bediening.
Lekker eten, goede wijn en vriendelijke bediening; aangename setting
Het eten was lekker (zeetong en filet pur). De ontvangst was (zakelijk) vriendelijk.
Lekker eten en vriendelijke bediening. Ook bedankt dat we met ons 9 mochten zitten in de kleine zaal!
Ik vond het er gezellig, super lekker eten en vriendelijke vlotte bediening. Ook genoeg parking .
Lang wachten , en dessert en koffie werden niet gelijktijdig geserveerd.
Het eten op zich was lekker, personeel vriendelijk. Tafels voor 2 zeer dicht op elkaar, zo goed als geeen privacy, chaotisch, bij menu met aangepaste wijnen werd slechts 1 maal en beperkt info gegeven, nadien niets meer, niet echt professioneel voor een wijnrestaurant.