Avis pour Le Chef Et Moi

80 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
80 avis
date score
Vverschueren F.
Avis du: 25/03/2019
Vverschueren F. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

goede ontvangst en zeer goede keuken...

goede ontvangst en zeer goede keuken

Elke
Avis du: 16/01/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten...

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de fijne sfeer in het restaurant. De gastvrouw was correct maar was eerder afstandelijk, dit als mogelijk verbeterpuntje. Maar zoals gezegd: wij zijn tevreden en komen zeker bij gelegenheid terug.

Karine E.
Avis du: 05/11/2018
Karine E. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

cadre agréable, qualité produit au top, cuisine...

cadre agréable, qualité produit au top, cuisine excellente, service très bien.

Vincent
Avis du: 05/11/2018
Vincent recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Qualité des produtis servis , accueil impeccabl...

Qualité des produtis servis , accueil impeccable et en français . Tout était parfait . A recommander sans problème

Fleener A.
Avis du: 18/08/2018
Fleener A. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

The best meal we have eaten in Europe...

The best meal we have eaten in Europe

placeholder
Chris
Avis du: 14/06/2018
Chris recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Grandioos

Zalig lekker eten Ontvangst en bediening van de hoogste kwaliteit Met dank voor een uitzonderlijke maaltijd

Dominique
Avis du: 04/06/2018
Dominique recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Cadre très agréable, produits de qualité....

Cadre très agréable, produits de qualité.

Patrick G.
Avis du: 09/05/2018
Patrick G. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Oui ambiance feutrée Menu très agréable Nous...

Oui ambiance feutrée Menu très agréable Nous avons aimé les plats proposés Nous avons passé une très belle soirée

Rïk
Avis du: 19/02/2018
Rïk recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Geen "verwondering", wel correcte gerechten....

Geen "verwondering", wel correcte gerechten. Amuse-geule innig triest. Huiswijn en cava (maar net fris) ongedocumenteerd en zonder karakter. Weinig klanten voor een super drukke dag - enige klant om 12:00u. (ps: parkeergeld degoutant hoog - maar dat ligt niet aan de chef). Bediening zonder chichi, maar ook niks extra. Prettige interieur en bistro goed gelegen. Een quotering van 9.0 is er absoluut over! 7.5 is eerder correct. Volume muzak was er net iets over om echt rustig te zijn. Voor 100€ (2 pers) verwachten we meer initiatief van de keuken.

date score