Avis pour Narai Thai

1406 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
1406 avis
date score
Tuur
Avis du: 02/08/2020
Tuur recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vriendelijke bediening, eten was top!...

Vriendelijke bediening, eten was top!

peter
Avis du: 02/08/2020
peter recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Heel lekker gegeten, heel vriendelijke personee...

Heel lekker gegeten, heel vriendelijke personeel en super gezellig ingericht, wij komen zeker en vast terug!

Steven
Avis du: 26/07/2020
Steven recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker! We komen hier regelmatig en nooit...

Zeer lekker! We komen hier regelmatig en nooit teleurgesteld.

LAETITIA
Avis du: 25/07/2020
LAETITIA recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer smakelijk eten, van voorgerecht tot het...

Zeer smakelijk eten, van voorgerecht tot het dessert was er niks op aan te merken. Mijn echtgenoot, mijn zoon en ik hebben ervan genoten!!! De bediening was top.

Els
Avis du: 23/07/2020
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Aangename & ongedwongen sfeer. Een vlotte...

Aangename & ongedwongen sfeer. Een vlotte en vriendelijke bediening. Sfeer- en smaakvol kader. Heerlijk gegeten ! Els

Wim
Avis du: 20/07/2020
Wim recommande ce restaurant pour: Couples

Vlotte en vriendelijke bediening, oog voor...

Vlotte en vriendelijke bediening, oog voor het comfort van de klanten.

Mark
Avis du: 19/07/2020
Mark recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Nice food, perfect sevice. Tip: tot the chicken...

Nice food, perfect sevice. Tip: tot the chicken spears for starter!

Birgit
Avis du: 19/07/2020
Birgit recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Eten en bediening waren zeer goed. Wel lang...

Eten en bediening waren zeer goed. Wel lang moeten wachten

Jacques
Avis du: 19/07/2020
Jacques recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heel lekker en vriendelijke bediening ....

Heel lekker en vriendelijke bediening .

Axel
Avis du: 19/07/2020
Axel recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker Thais eten. Prachtig interieur. Snelle...

Lekker Thais eten. Prachtig interieur. Snelle bediening en zéér vriendelijk personeel. Daarom komen we hier al jaren.

date score