Avis pour Lobster Pot

194 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
194 avis
date score
Michaël
Avis du: 06/01/2020
Michaël recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Leuk concept! Super lekker eten, top bediening....

Leuk concept! Super lekker eten, top bediening. Gewoonweg een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fiona
Avis du: 05/01/2020
Fiona recommande ce restaurant pour: Couples

We love this place it has great lobster and...

We love this place it has great lobster and the mussels are the best I have had.

Yan
Avis du: 02/01/2020
Yan recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Nice food and good service...

Nice food and good service

gino
Avis du: 28/12/2019
gino recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

Super vriendelijke bediening en lekker eten!...

Super vriendelijke bediening en lekker eten!

Boone
Avis du: 27/12/2019
Boone recommande ce restaurant pour: Couples

très beau plateau de fruits de mer et fraicheur...

très beau plateau de fruits de mer et fraicheur personnel accueillant

Els
Avis du: 27/12/2019
Els recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Goede bediening en zeer lekker eten. Het is...

Goede bediening en zeer lekker eten. Het is niet goedkoop maar het is het zeker waard.

Wim
Avis du: 26/12/2019
Wim recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

De plateau Lobster Pot was fantastisch ! ...

De plateau Lobster Pot was fantastisch ! Dit was de perfecte afsluiter van een leuke huwelijksverjaardag in Brugge. Ook dikke pluim voor de bediening, deze kon echt niet beter. Prijs-kwaliteit was dit top. We kunnen dit restaurant aan iedereen aanbevelen en zijn zeker van plan nog terug te gaan.

Valérie
Avis du: 21/12/2019
Valérie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent plateau de fruit de mer...

Excellent plateau de fruit de mer

Bertrand
Avis du: 16/12/2019
Bertrand recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

The employees are really friendly and professio...

The employees are really friendly and professionnal. The decoration of the restaurant is really nice. As to the food, I only have compliments to make. This has just been perfect from the beginning to the end !! I highly recommend.

mariska
Avis du: 16/12/2019
mariska recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten was lekker, maar heb gewoon wat moeite...

Het eten was lekker, maar heb gewoon wat moeite dat je de kreeften op een hoopje in een aquarium ziet liggen met vastgebonden pootjes, terwijl hun soortgenoot op mijn bord ligt. En ja dat is ook weer hypocriet van mij.

date score