Avis pour 't Nieuw Paviljoen

28 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.2
28 avis
date score
placeholder
TomDe Noël
Tom recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017

zeer lekker gegeten en ideaal om vlak voor...

zeer lekker gegeten en ideaal om vlak voor de voorstelling van Festivaria op een leuk tempo iets te eten en te drinken

Christian D.De Bruycker-Deleu
Christian D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017

Een heel gezellige avond doorgebracht in een...

Een heel gezellige avond doorgebracht in een familiale warme sfeer. Bediening uiterst correct en vlot: PROFICIAT. Het eten (wij aten vier verschillende gerechten) was heel verzorgd, perfect bereid, vlot en correct opgediend (hoewel het restaurant volgeboekt was). En prijzen zijn heel democratisch, kortom het was een perfecte avond. Zeker voor herhaling vatbaar, en adres aanprijzen. Waarvoor onze dank. Familie De Bruycker Christian.

sonja S.Suvée
sonja S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017

Vriendelijke bediening en heel lekker eten...

Vriendelijke bediening en heel lekker eten

Tatant'Kindt
Tatan recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/08/2017

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker eten

MARTINEARIJS
MARTINE recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/08/2017

BESTE SONY ENTONY HET IS ZOALS ALTIJD ZEER...

BESTE SONY ENTONY HET IS ZOALS ALTIJD ZEER LEKKER ETEN BEREID EN ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING EN SERVICE WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN EN ZIJN ER BINNENKORT WEER VRIENDELIJKE GROETEN MARTINE ARIJS EN ROGER VAN GUCHT BESTE SONY EN TONY ZOALS ALTIJD IS HET ETEN ZEER LEKKER BEREID EN ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING EN SERVICE HET HAPJESBORD IS EEN AANRADER EN IS ZEKER EEN MUST BIJ DE APERTIEF WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN EN ZIJN ER BINNEN KORT WEER VRIENDELIJKE GROETEN MARTINE ARIJS EN ROGER VAN GUCHT

Guy V.Van Achter
Guy V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  31/07/2017

Beste palingrestaurant in Overmere-donk...

Beste palingrestaurant in Overmere-donk

MARTINEARIJS
MARTINE recommande ce restaurant pour:
Avis du  31/07/2017

BESTE SONY EN TONY WIJ STELLEN HET ERG OP PRIJS...

BESTE SONY EN TONY WIJ STELLEN HET ERG OP PRIJS DE GOEDE KWALITEIT VAN HET ETEN EN DE ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING DE ZEETONG WAS SUPER GOED ZOALS DE KREEFT EN PALING ALSOOK HET HAPJESBORD IS EEN MUST BIJ DE APERITIEF EN ZEER GOED MEEGEVALLEN SUPER ! VRIENDELIJKE GROETEN MARTINE ARIJS EN ROGER VAN GUCHT

Paul D.Dorval
Paul D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/07/2017

Vriendelijke bediening. Wij waren alleen in...

Vriendelijke bediening. Wij waren alleen in het restaurant. Er lag een hond voor de inkomdeur wat wij niet fijn vonden!

MARTINEARIJS
MARTINE recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/07/2017

BESTE SONY EN TONY DE KWALITEIT VAN DE KREEFT...

BESTE SONY EN TONY DE KWALITEIT VAN DE KREEFT EN PALING IS UITSTEKEND EN HEEL PRACHTIG BEREID ALSOOK DE GASTVRIJHEID EN SERVICE STELLEN WIJ ENORM OP PRIJS WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN MARTINE ARIJS EN ROGER VAN GUCHT

Rudi S.Schepens
Rudi S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/07/2017

we komen daar graag,vriendelijke bediening...

we komen daar graag,vriendelijke bediening en het eten zeer lekker

date score