Avis pour 't Nieuw Paviljoen

34 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.1
34 avis
date score
JohanClaus
Johan recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/08/2017

Ik kwam voor het spektakel en voor paling Prima...

Ik kwam voor het spektakel en voor paling Prima ligging

FRANCOIS V.VAN HEESBEKE
FRANCOIS V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/08/2017

ja...

ja

EmielVerstraete
Emiel recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/08/2017

vriendelijk en gezellig...

vriendelijk en gezellig

AlfonsWillems
Alfons recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/08/2017

Lekker eten, geen bijbetaling voor extra frietj...

Lekker eten, geen bijbetaling voor extra frietjes. Kleine opmerking : geen papier of handdoek voorzien aan wasbakje toilet heren !

RiaDe Peuter
Ria recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/08/2017

Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit. Gezel...

Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit. Gezellig

RiaGrootjans
Ria recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/08/2017

We waren matig tevreden, de voorgerechten waren...

We waren matig tevreden, de voorgerechten waren ok, maar het hoofdgerecht (tongrolletjes) vond ik persoonlijk in verhouding met de rest aan de povere kant. Toen we binnen kwamen vonden we dat daar een muffe geur hing, kan zekers een opfrisbeurt gebruiken.

placeholder
TomDe Noël
Tom recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017

zeer lekker gegeten en ideaal om vlak voor...

zeer lekker gegeten en ideaal om vlak voor de voorstelling van Festivaria op een leuk tempo iets te eten en te drinken

Christian D.De Bruycker-Deleu
Christian D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017

Een heel gezellige avond doorgebracht in een...

Een heel gezellige avond doorgebracht in een familiale warme sfeer. Bediening uiterst correct en vlot: PROFICIAT. Het eten (wij aten vier verschillende gerechten) was heel verzorgd, perfect bereid, vlot en correct opgediend (hoewel het restaurant volgeboekt was). En prijzen zijn heel democratisch, kortom het was een perfecte avond. Zeker voor herhaling vatbaar, en adres aanprijzen. Waarvoor onze dank. Familie De Bruycker Christian.

sonja S.Suvée
sonja S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017

Vriendelijke bediening en heel lekker eten...

Vriendelijke bediening en heel lekker eten

Tatant'Kindt
Tatan recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/08/2017

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker eten

date score