Avis pour Den Esprit

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Wouters
Avis du: 02/12/2019
Wouters recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We waren met een groep van 12 personen. Dat...

We waren met een groep van 12 personen. Dat je dan iets langer moet wachten op je eten is niet abnormaal, maar dat je voor 9 personen een klein potje frieten, een 2 kleine potjes kroketten (en met klein bedoel ik echt klein, zelfs voor kleine eters) krijgt is echt wel heel weinig. De potjes geraakte niet tot de andere kant van de tafel. Omdat ik zelf en mijn echtgenoot nog niets van kroketten hadden gekregen, kregen we een potje met 5 mini-kroketjes bij, maar werden er op gewezen dat ons portie normaal mee in de andere potjes zat (die ondertussen leeg waren). We hadden ondertussen ons vlees al op. De puree die bij de vis hoorde, kwam ook pas nadat de vis al op was. Het eten was lekker, de bediening was vriendelijk, maar enkele onder ons waren niet tevreden na het eten.

Adriana
Avis du: 18/11/2019
Adriana recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Altijd goede en vriendelijke bediening en maalt...

Altijd goede en vriendelijke bediening en maaltijden zijn daar super lekker

Paul
Avis du: 14/11/2019
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

goed gegeten voor een schappelijke prijs !...

goed gegeten voor een schappelijke prijs !

Paul
Avis du: 13/11/2019
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De 14 tafelgasten waren allen zeer tevreden...

De 14 tafelgasten waren allen zeer tevreden over het eten en de snelle professionele bediening. Perfect !

Denise
Avis du: 25/10/2019
Denise recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten...

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten en niet overdreven duur.

Kim
Avis du: 01/10/2019
Kim recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was...

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was zo erg dat we elkaar zelfs niet konden verstaan. De akoestiek in het gebouw is helaas vreselijk... Daarnaast was mijn steak (blue) eigenlijk koud (niet over geklaagd omdat we eigenlijk niet veel tijd hadden...) maar het vlees van mijn partner was wel goed gebakken en heerlijk! Een leuke locatie om iets te gaan drinken met vrienden, maar helaas niet de ideale locatie voor een rustige maaltijd...

Kelly
Avis du: 16/09/2019
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ja super bediening...

Ja super bediening

Hilde
Avis du: 20/08/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Verzorgd, lekker, vriendelijk en goed van prijs...

Verzorgd, lekker, vriendelijk en goed van prijs

Rudi
Avis du: 16/08/2019
Rudi recommande ce restaurant pour: Groupes

ik heb 1 week opvoorhand geboekt online.ik...

ik heb 1 week opvoorhand geboekt online.ik heb er zelfs een bevestiging van gekregen dat het ok is en dat ze ons verwachten. blijkt dat op het uur van onze afspraak de zaak gesloten is.ze zijn met vakantie. wat een gezellig ontbijt moest worden met moederdag werd dus een Klote dag meerdere zaken gebeld en naar verschillende andere gereden maar alles volzet. dus geen ontbijt. heeft me dus nog geld aan benzine en telefoon bovenop gekost. een schande!! hoe moeilijk kan het zijn in deze digitale wereld de klanten op de hoogte te houden en te verwittigen. wij waren vrij vaste klanten van deze zaak.daar komt nu een einde aan.

Freddy
Avis du: 01/08/2019
Freddy recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

men wist niks vd reservatie. gelukkig was...

men wist niks vd reservatie. gelukkig was er nog plaats voor 6

date score