Avis pour Bistro 4

118 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
118 avis
date score
Frieda
Avis du: 22/05/2019
Frieda recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke bediening...

goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke bediening

greet
Avis du: 17/05/2019
greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vriendelijke bediening vers gekookt eten...

vriendelijke bediening vers gekookt eten suggesties wegens verjaardag nog leuke suprise waarvoor dank

willy
Avis du: 17/05/2019
willy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten!!...

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten!!!

Mieke
Avis du: 28/04/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Eten was lekker, vriendelijke bediening, zoals...

Eten was lekker, vriendelijke bediening, zoals gewoonlijk. Pluspunt meerdere keuze uit betere wijnen per glas, de wijnen staan beschreven wat de keuze vergemakkelijkt. Hebben ook een lekkere alcoholvrije aperitief. Gezellig interieur met een ommuurd buitenterras achteraan, zodat je toch kan buiten zitten bij zonnig maar winderig weer.

placeholder
Rik
Avis du: 26/04/2019
Rik recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We gaan daar geregeld en zijn altijd tevreden...

We gaan daar geregeld en zijn altijd tevreden over de verhouding prijs/kwaliteit. En we zijn niet de enige want het zit er steeds goed vol ;-).

Jeanne
Avis du: 26/04/2019
Jeanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker lunch menu, en vriendelijke Bediening. P...

Lekker lunch menu, en vriendelijke Bediening. Prijs kwaliteit dik in orde.

Patricia
Avis du: 05/04/2019
Patricia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ik ben tevreden omdat alles tot in de puntjes...

Ik ben tevreden omdat alles tot in de puntjes verzorgd was. Kwaliteit op alle vlakken.

Rita
Avis du: 04/04/2019
Rita recommande ce restaurant pour: Groupes

Food was delicious and the atmosphere very...

Food was delicious and the atmosphere very cozy. The personnel was friendly and kind! I will go definitely again!

Fanny H.
Avis du: 03/04/2019
Fanny H. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Uitstekende gerechten, vers en lekker! Vriendel...

Uitstekende gerechten, vers en lekker! Vriendelijke bediening, maar zou iets sneller mogen.

Staf
Avis du: 31/03/2019
Staf recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Omdat het zoals steeds aannonze verwachtingen...

Omdat het zoals steeds aannonze verwachtingen voldeed.

date score