Avis pour Bistro 4

331 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
331 avis
date score
Inge
Avis du: 07/02/2021
Inge recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Maaltijd lag klaar en was heel lekker! Bedienin...

Maaltijd lag klaar en was heel lekker! Bediening heel voorkomend. Ideaal voor wie in Wilrijk woont.

Francois
Avis du: 24/10/2020

Misschien is het U ontgaan, maar sinds het...

Misschien is het U ontgaan, maar sinds het begin van deze week zijn restaurants verplicht moeten sluiten. Wij hebben dus niet kunnen gaan genieten van de gewoonlijk lekkere gerechten en vriendelijke bediening in Bistro4.

Felix
Avis du: 17/10/2020
Felix recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals steeds zeer lekker eten op een veilige...

Zoals steeds zeer lekker eten op een veilige manier!

Candy
Avis du: 17/10/2020
Candy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker eten , vriendelijke mensen en gezellige...

Lekker eten , vriendelijke mensen en gezellige sfeer , al een paar keer daar geweest en we komen zeker terug

Peggy
Avis du: 16/10/2020
Peggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heerlijke steak met frietjes met lekker preisoe...

Heerlijke steak met frietjes met lekker preisoepje vooraf voor geweldige prijs... Wij komen nog!

Dirk
Avis du: 11/10/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten en super bediening...

Zeer lekker eten en super bediening

hilde
Avis du: 10/10/2020
hilde recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Gezellig, lekker eten en heel vriendelijke...

Gezellig, lekker eten en heel vriendelijke en snelle bediening.

Yannis
Avis du: 10/10/2020
Yannis recommande ce restaurant pour: Couples

Top eten, top personeel en een top restaurant....

Top eten, top personeel en een top restaurant. Aanrader.

marc
Avis du: 04/10/2020
marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker eten , vriendelijke bediening en een...

lekker eten , vriendelijke bediening en een aangenaam kader ! Wat wil je nog meer ? Voor gezellige tafelgenoten moet je wel zelf zorgen ;-)

Annemarie
Avis du: 03/10/2020
Annemarie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij kregen een mooi en comfortabel tafeltje...

Wij kregen een mooi en comfortabel tafeltje toegewezen. Alle coronamaatregelen werden correct uitgevoerd. Het eten was heerlijk. De bediening vriendelijk en enthousiast. Wij komen graag nog eens terug!

date score