Avis pour Hove Centraal

1479 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
1479 avis
date score
Kristin
Avis du: 17/09/2021
Kristin recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten , goede bediening...

Lekker eten , goede bediening

Lauren
Avis du: 17/09/2021
Lauren recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

alles super vlot verlopen - weinig tijd dus...

alles super vlot verlopen - weinig tijd dus op voorhand keuze gemaakt en doorgegeven. Stipt op tijd opgediend - zeer vriendelijke bediening.

andrea
Avis du: 16/09/2021
andrea recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Steeds vriendelijk bediening , top , en eten...

Steeds vriendelijk bediening , top , en eten was ook lekker , pluim aan de kok , mag ook gezegt worden , komen zeker nog terug

christine
Avis du: 13/09/2021
christine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vriendelijke en vlugge bediening C.Colson-Vervo...

vriendelijke en vlugge bediening C.Colson-Vervoort

Guido
Avis du: 13/09/2021
Guido recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Frisse apero met tequila, lekkere sneeuwkrab...

Frisse apero met tequila, lekkere sneeuwkrab en sliptongetjes, vriendelijke bediening maar het afruimen voor het dessert nam nogal wat tijd in beslag! Wij komen graag terug.

Peter
Avis du: 12/09/2021
Peter recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

-...

-

Francoise
Avis du: 12/09/2021
Francoise recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was superlekker ! De bediening echter…...

Het eten was superlekker ! De bediening echter… behalve bij het binnenkomen moesten wij zelf steeds iemand roepen om te mogen bestellen. Hoofdmaaltijd was reeds lang op en borden bleven staan. Ze werden uiteindelijk toch afgeruimd maar er werd ons niet gevraagd of we nog iets wensten te drinken of dessert wensten. We hebben dan zelf weer geroepen. Nadien werd ook niet afgeruimd en weer weer werd niets gevraagd terwijl glazen leeg waren. We zijn uiteindelijk vertrokken. Zeer zeker hadden we veel meer geconsumeerd indien ons dat gevraagd werd. We deden niet anders dan rondkijken of er iemand rondliep waarbij besteld kon worden. Niet zo aangenaam.

Karina
Avis du: 12/09/2021
Karina recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Super service .. lekker eten...

Super service .. lekker eten

Koen
Avis du: 11/09/2021
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk en altijd zoekend naar oplossi...

Zeer vriendelijk en altijd zoekend naar oplossingen…

Inge
Avis du: 11/09/2021
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekkere keuken...

Lekkere keuken

date score