Avis pour De Sinjoor

211 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
211 avis
date score
Sarah
Avis du: 19/02/2019
Sarah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer vlotte & vriendelijke bediening, ondanks...

Zeer vlotte & vriendelijke bediening, ondanks de drukte. Goede prijs-kwaliteitverhouding van het eten! Snel aan het eten.

Anika V.
Avis du: 18/02/2019
Anika V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Geweldig gegeten !! En zeker voor mensen met...

Geweldig gegeten !! En zeker voor mensen met glutenalergie is er enorm veel om te eten ook pasta's !!

Lindsay
Avis du: 17/02/2019
Lindsay recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

De man die ons bediende was zeer vriendelijk....

De man die ons bediende was zeer vriendelijk. Toen we vroegen wat we voor mij glutenvrij konden verkrijgen haalde hij zijn lijstje boven van wat zeker niet mocht en wat er allemaal wel kon. Het eten was ook zeer lekker. Echt een aanrader!

Shari L.
Avis du: 17/02/2019
Shari L. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

De eerste indruk toen we binnekwamen was heel...

De eerste indruk toen we binnekwamen was heel gezellig, alles netjes. De verwelkoming was top! De bediening was zeer proper, alles verliep vlot. We hebben lekker gegeten! Top restaurant! Echt een aanrader

Nell J.
Avis du: 15/02/2019
Nell J. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijke bediening en lekker!...

Heel vriendelijke bediening en lekker!

Sylvia
Avis du: 15/02/2019
Sylvia recommande ce restaurant pour: Couples

Super lekker gegeten. De ribbetjes waren super...

Super lekker gegeten. De ribbetjes waren super lekker. Het vlees was zoals het moet zijn. Het kabeljauwhaasje (suggestie van de chef) heerlijk. Hier ook de gaarheid van de vis hoe het moet zijn . Zacht en zeker niet droog. Vriendelijk personeel. Een zeer ontspannen sfeer. Gewoon weg TOP. Dank u voor de geweldige ontspannen sfeer met heerlijk eten. TOP.

Yonina
Avis du: 10/02/2019
Yonina recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

- Vriendelijk personeel - Lekker eten - Toffe...

- Vriendelijk personeel - Lekker eten - Toffe sfeer

Mathias
Avis du: 27/01/2019
Mathias recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Mijn mening, 1 van de beste restaurants in...

Mijn mening, 1 van de beste restaurants in het stad. Super vriendelijk. En super lekker

Wannes R.
Avis du: 24/01/2019
Wannes R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy

Lekker eten, leuke bediening....

Lekker eten, leuke bediening.

Alyssa S.
Avis du: 23/01/2019
Alyssa S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekker eten & goeie bediening. Wij komen terug!...

Lekker eten & goeie bediening. Wij komen terug!

date score