Avis pour Wasbar Antwerpen - Graanmarkt

16 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
6.6
16 avis
date score
Ilse
Avis du: 22/07/2021
Ilse recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker gegeten en vriendelijke bediening !...

Lekker gegeten en vriendelijke bediening !

Louise
Avis du: 11/07/2021
Louise recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We hadden gereserveerd, ze hadden geen tafel...

We hadden gereserveerd, ze hadden geen tafel vrijgehouden. Na 30 minuten wachten kwa er toch een tafel vrij. Die was kletsnat aangezien het net den half uur had zitten regenen.

Marlyse
Avis du: 03/07/2021
Marlyse recommande ce restaurant pour: Groupes

Had gereserveerd maar blijkbaar werd er geen...

Had gereserveerd maar blijkbaar werd er geen rekening gehouden met deze reservatie. Uiteindelijk nog en hoekje vrij gevonden. salade met zalm en avocado zeer pover, eigenlijk smaakloos. Voor dessert wortelcake en koffie besteld ,na kwartier nog niets gekregen, bij navraag bleek de koffie machine stuk. Koffie dan maar afbesteld ! niet om terug te keren.

Karin
Avis du: 28/06/2021
Karin recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Liep allemaal wat in de soep, lange wachttijden...

Liep allemaal wat in de soep, lange wachttijden, mensen gingen boos door...geen organisatie!

Sofie
Avis du: 28/06/2021
Sofie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ook al hadden we gereserveerd, moesten we nog...

Ook al hadden we gereserveerd, moesten we nog kwartier staan wachten aan ingang - tot we uiteindelijk zelf iemand aanspraken en vroegen of we mochten gaan zitten. Er was ontzettende vertraging, drank en eten liet heel erg op zich wachten, veel was er niet meer, en ook kwaliteit van drank/eten was vele minder dan normaal gezien in Wasbar. Echt jammer. Ik snap uw onvoorziene drukte maar niét als je met reservatie werkt (zoals we deden).

Emma
Avis du: 28/06/2021
Emma recommande ce restaurant pour: Groupes

Zeer slecht! Slechte service, slecht eten,...

Zeer slecht! Slechte service, slecht eten, onhygiënisch.

Tinah
Avis du: 25/06/2021
Tinah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ja super tevreden en het eten was super lekker!...

Ja super tevreden en het eten was super lekker! Alleen mag de drank iets kouder

Els
Avis du: 18/06/2021
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Mooie setting, lekker eten. Vriendelijk persone...

Mooie setting, lekker eten. Vriendelijk personeel. We komen terug!

George
Avis du: 12/06/2021
George recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

vlotte en vriendelijke bediening , lekker...

vlotte en vriendelijke bediening , lekker en gezond eten , goede verhouding prijs / kwaliteit !

Isa-May
Avis du: 17/10/2020
Isa-May recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Smaakvol bereide bagel, heerlijke kokante aarda...

Smaakvol bereide bagel, heerlijke kokante aardappelwafeltjes en sappige zoete tomaatjes. Rustig zitten met voldoende afscherming. Tafeltje plakte wel een beetje en bediening bij aanvang was niet zo snel maar wel heel vriendelijk.

date score